Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.1.2018

Yhdessä Norjan pyhille paikoille

Mikä ihme tuossa Pohjois Norjassa vetää niin kovasti puoleensa? En pysty sitä selittämään, mutta jostain syystä sinne on nyt vain pakko päästä. Edelliseen blogiini annetut kommentit vahvistivat tunteeni oikeaksi. Uskon, että lähtijöitä on enemmänkin ja siksi laitan asiasta pienen ennakkotiedotteen jo tässä vaiheessa, jotta voit halutessasi varata ajan lomakalenteriisi.

Koska saat tämän viestin, olet melkoisella varmuudella sivustoni VIP-jäsen ja oikeutettu jo tammikuun puolella osallistumaan VIP-kisaan, jossa on palkintona astrologisia kirjallisia tulkintoja sekä päävoittona henkilökohtainen suullinen tulkinta kanssani. (Ellet vielä ole VIP, niin kirjautuminen Astron sivulle riittää saadaksesi oikeuden osallistua kisaan)

Helmikuun alusta alkaa uusi kisa, jossa on palkintona 2 x 2 hengen matka viikoksi Pohjois Norjaan. Kisaan voivat osallistua vain  VIP-jäsenet, joten käy ihmeessä tarkistamassa jäsenyytesi klikkaamalla etusivun "Vip-palvelut" linkkiä. Samalla voit testata kilpailuun osallistumista jo tammikuun puolella. Painat vain vihreää linkkiä ja olet mukana kisassa. Tammikuun kisan voittajat arvotaan 1.2.2018 suorassa facebook lähetyksessä. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla. Tervetuloa mukaan kisaan tästä linkistä Astron VIP-sivulle

VIP-jäsenenä saat tietoa Norjan matkaan liittyvästä kisasta heti helmikuun alussa ja silloin pitää tietysti käydä klikkaamassa osallistumislinkkiä uudelleen osallistuaksesi tuohon Astro 100 000 kisaan.

TÄMÄ ON HUIPPUJUTTU ENSI KESÄNÄ

Järjestän Neidenin kylässä Pohjois Norjassa Astron 100 000 bileet, joihin ihan kuka tahansa voi osallistua edulliseen hintaan. Ajankohdaksi valitsin virallisen lomakauden alun eli 30.6. - 5.7. Lähetän tarkemmat osallistumisohjeet heti helmikuun alussa, joten tässä vaiheessa toivotan Sinut tervetulleeksi menossa olevaan tammikuun kisaan ja varmistamaan, että osaat tehdä saman uudelleen helmikuun puolella. Astron VIP-sivulle tästä linkistä  Vip-kisaan tästä

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...