Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.1.2018

vieraskirjoitus:

Tieto ei aina lisää tuskaa

Lauantaina 27.1 Mars siirtyy jousimiehen merkkiin. Tämä tuo niin toiminta- kuin seikkailuvoimaa mukanaan. Marsin ja Khironin kolmio auttaa löytämään eheyttäviä toimintamalleja ja huomaamaan yhtäaikaisesti mitkä totutuista toimintamalleista eivät enää toimi. Jousimies painotteisuus on luonteeltaan optimistinen ja utelias.

`Jos Kolumbuksella olisi ollut neuvoa antava komitea, hän olisi luultavasti yhä telakalla`. -Arthur Goldberg

Merkurius kommunikoinnin, oivaltamisen ja tiedon sisäistämisen planeetta on viikonloppuna vahvasti esillä. Khironin sekstiili Merkuriukselle on parhaimmillaan parantavaa oivaltamista ja kommunikoimista. Uranuksen neliö helpottaa irtipäästämistä vanhoista malleista, mutta myös auttaa kyseenalaistamaan omia sekä toisten mielipiteitä. Tämän viikon keskiviikkona 24.1 on ollut tarkka Merkuriuksen sekä Pluton yhtymä, mikä tuntuu vielä viikonlopun aikana. Tämä vie esiin nousseet asiat syvemmälle oivaltamisen tasolle. 31.1 oleva Täysikuu ja Kuun pimennys uumoilevat jo tunnelmaltaan. Näitä viikonlopun energioita on hyvä tietoisesti ottaa käyttöön ja näin päästä vahvemmin kiinni `omaan voimaansa`.

Viikonlopussa on sopivasti sielun ja mielen ruokaa, mutta myös toiminnallista ja vapauttavaa voimaa. Nämä tukevat toisiaan varsin harmonisesti. Parhaimmat oivallukset muuttavat tämän hetken lisäksi tulevaisuuttamme. Kreikkalaisen Arkhimedeksen kuuluisa `Heureka`- huudahdus tapahtui hänen astuessaan kylpyyn ja samalla oivaltaneen veden tilavuudesta uusia oivalluksia. Hän oli asiasta niin innostunut, että oli kuuleman mukaan juossut alasti kaupungin halki. Tähän aikaan vuodesta en suosittele alasti juoksemista Suomen leveysasteilla, mutta oivaltamista ja ajattelun herättämistä kylläkin. Onnellista viikonloppua kaikille!

`Älä sure sitä, että maailma muuttuu - jos se pysyisi vakaana, muuttumattomana, olisi todella syytä surra`. – William C. Bryant

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...