Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

19.1.2018

vieraskirjoitus:

Voi hyvänen aika!

Lauantaina 20.1 Aurinko siirtyy vesimiehen merkkiin. Venus on mennyt siihen jo torstaina.  Aurinko ja Venus ovat yhtymässä ja villeinä sekä vapaina kaurispainotteisuuden jäätyä taakse. Torstaina ollut Uusikuu on myös pistänyt liikkeelle uudenlaista uusiutumisenergiaa. Ajan laatu on siis varsin innovatiivista, innostunutta ja uutta kohti menevää. Silti en lähtisi kuluttamaan sitä liiallisella hötkyilyllä. Mieleen tulee mielikuva ensimmäisistä aurinkoisista kevätpäivistä, jolloin ihmiset hullaantuvat lisääntyneestä valosta. Oikein nautittuna heräämme omaan tahtiimme tähän lisääntyvään energiaan ja annamme sen ohjata niitä asioita kohden, mitkä lisäävät voimavarojamme sekä tunnetta että teemme oikeita asioita ja että olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan elämämme suhteen. Innovatiivisuus on avoimuutta ja uudistusvalmiutta. Siinä ei vielä tarvitse tietää lopullista päämäärää, vaan antaa mahdollisuus ymmärtää jotain, mitä ei vielä edes voi tietää. Vesimiestä hallitsee Uranus ja näissä energioissa on aina toinen jalka tulevaisuudessa.

`Kaksi tietä haarautui metsässä, ja minä otin vähemmän käytetyn, ja se on muuttanut kaiken uudeksi`. 
-Robert Frost

Jupiterin sekä Pluton sekstiili vahvistaa ja juurruttaa energioitamme. Tätä kautta voimme tasapainottaa ja maadoittaa itseämme. Tämä tukee ajan muita teemoja varsin hyvin.  Asteroideista Pallas Athene on siirtynyt härän merkkiin, missä on oma maadoittunut lisä voimansa. Pallas on kolmiossa Saturnukseen ja neliössä sekä Aurinkoon että Venukseen. Koen tämän hyvänä tukena ja vahvistavana voimana, mutta myös tarkistuspisteenä, jos ylitämme voimavaramme. Huomaamme sen varsin nopeasti ja näin voimme etsiä harmoniaa ja tasapainopistettä nopeammin.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä Mars. Mars on skorpionin merkissä sekä kolmiossa Khironiin eli haavoittuneen parantajan teema on vahvasti esillä. Marsin kvinkunssi Uranuksen kanssa on alitajuisten pelkojen tai kirpeiden kokemusten kannalta hyvä peili. Usein pelkäämme jotain, mitä emme edes osaa sanoittaa. Tässä ajassa näitä `outoja` pelkoja on hyvä antaa tulla esiin ja antaa niille tilaa eheytyä. Joskus voimme ratkaista ne, mutta usein jo se että ne pääsevät vapauteen, voi olla ratkaisu.

Tässä ajassa on vapautumisen ajat tulevaisuutta ajatellen. Ajattelen sen aivan kuin pakkaisi repun uudelleen.  Inventaario on keventävä ja uudelleenpäivitetty elämä jo mielentasolla antaa valtavasti energiaa. Kun reppu on päivitetty tämän hetken mukaan ja vanhentuneet tekijät poistettu sieltä, olemme täynnä halua katsoa, mitä elämä tuo tullessaan. Pelkojen merkitystä ei silti tule väheksyä. Itse olen aina ollut kova pelkäämään lähes kaikkea. Vuosia sitten eteeni osui artikkeli, missä todettiin että yli 90 % peloista ei koskaan toteudu. Katsoin elämääni taaksepäin ja totesin tämän pitävän paikkaansa. Silti edelleen pelkään aina kun pelottaa. Pelkään pelon pois. Enää en koe että kannan valtavaa pelkojen painolastia mukanani, vaan pelkoja tulee ja menee, mutta ne eivät enää hallitse elämääni samalla tavalla. Niistä on helpompi saada kiinni ja sen jälkeen kun olen `pelännyt pelot pois` ymmärtää ja katsoa terveellä järjellä, mitä ne ovat pitäneet sisällään ja miksi. Miten sinä kohtelet itseäsi?

`Se, mitä teet tänään, voi parantaa kaikkia huomisiasi.` Ralph Marston

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...