Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.1.2018

Rekyyli iskee loppukuusta

Tammikuun alku on ollut ainakin minulla sellaista menoa, ettei ole juuri pysähtymään ehtinyt. Tässä vaiheessa on mahdotonta sanoa, tuliko tehdyksi jotain ihan huippujuttuja vai menikö aika vain sinne tänne törmäillessä. Varmaan sekä että.

 Olipa tilanne Sinun kohdallasi millainen tahansa, niin yleinen astrologinen ajankuva suorastaan romahtaa tuosta alkukuun spurtista leppoisaksi kävelyksi loppukuun aikana. Paras tapa vastata tähän luonnolliseen rytmiin, on siirtää omakin eteneminen muutamaa astetta rauhallisemmaksi ja luottaa siihen, että kaikki minkä kuuluu tapahtua, tulee myös tapahtumaan juuri oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Tällä asenteella vauhdin muutos ei aiheuta Sinulle isompaa ongelmaa.

 Tässä siirtymävaiheessa olisi syytä kuulostella, olisiko vähemmän tosiaan enemmän. Nyt on hyvä olla tarkkana alkukuussa käynnistyneiden asioiden kanssa, sillä niiden osalta ei ole odotettavissa mitään äkkipysähdystä. Saat varautua tekemään pieniä ja välillä suurempia korjausliikkeitä liikkeelle laittamissasi projekteissa sitä mukaa, kun korjattavaa ilmenee. Ellei hetkeen aikaan nouse mitään hälyttävää esille, niin älä silti ryntää puskemaan uusia kuvioita liikkeelle liian innokkaasti.

 Jätä mieluummin itsellesi aikaa palautua touhukaudesta täysin luottavaisin mielin. Vaikka mitä tapahtuisi, niin nyt kosmos antaa Sinulle aikaa miettiä tapahtunutta ja reagoida mahdollisiin ongelmiin stoalaisella tyyneydellä. Kiire on pahinta myrkkyä henkisesti ja fyysisesti tällä loppukuun jaksolla, joten otetaan yhdessä elämä vastaan mestarin elkein minnekään hötkyilemättä.

Olkoon rauha kanssamme   t. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...