Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

12.1.2018

vieraskirjoitus:

Viikonloppuna elämme keskitetyn voiman kulta-aikaa.

Jos sinulla on heikkous, käännä se voimaksesi -
ja jos sinulla on voimaa, älä tuhlaa sitä heikkouksiisi. -Dorey Shary

Lauantaina 13.1 on Merkuriuksen sekä Saturnuksen yhtymä kauriissa. Toinen paketti kaurista löytyy Pluton, Auringon sekä Venuksen yhtymästä. Saturnus hallitsee kauriin merkkiä. Yhdistän kaurispainotteisuuteen vetäytyvän, paikoin jopa erakkomaisen piirteen. Siinä vetäydytään keräämään voimia, eikä suinkaan käytetä energiaa ylettömästi suuntaan jos toiseen. Rajoilla ja rajallisuudella on merkityksensä, joita meidän tulee oppia kunnioittamaan. Luostareissa nunnat ja munkit viettävät kurinalaista ja pyhää elämää. Nyt kun ajallisesti tarvitsemme samoja elementtejä, se ei olekaan yhtä helppoa kaiken tämän muun elämän keskellä. Vaatii hyväksyntää tehdä asiat `ajan armoilla`. En tarkoita että aika hankaloittaa tekemisiämme, mutta silloin kun aika on keskitettyä, se rajaa voimavarojamme kohdistaa muutoksen tietoisemmin ja tarkemmin. Viisaasti käytettynä se tuo tulosta myös sen veroisesti.

`Ajatukset eivät säily. Niistä pitää tehdä jotakin`. – Alfred North Whitehead

Merkurius edustaa ajattelua. Saturnus luo tähän oman vahvuutensa organisoida `ajatukset sekä sisäinen tietoisuus` oikealla tavalla käyttöön. Pluton yhtymä Auringolle sekä Venukselle tuo dynaamista voimaa sekä `taistelutahtoa` toimia niin, että elämästä alkaa muodostua oman arvomaailman näköinen.

Jupiter ja Mars ovat yhtymässä skorpioninmerkissä sekstiilissä Pluton, Auringon sekä Venuksen yhtymälle. Näistä saamme lisävirtaa tekemiseen ja voimme jopa `Hannu Hanhen` tavoin löytää onnenkantamoisia, kun vain lähdemme liikkeelle. Uranuksen neliö edellä mainitulle kyseenalaistaa, voimmeko toimia toisin, kun miten olemme ennen toimineet? Kyseenalaistamalla voimme löytää aivan uusia ratkaisuja. Khironin sekstiili Venukselle sekä Auringolle auttaa tunnistamaan aika nopeasti, miten toiminta vaikuttaa voimavaroihimme; tuoko vai viekö se energiaa. Nyt kun tankkaamme tätä alkaneen vuoden energiaa, pääsemme sillä etenemään pitkälle pitkin tätä vuotta.

Siis onnellista ja oivaltavaa viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...