Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.1.2018

Jokaisella pilvellä on hopeareunus

Hei!

Otanpa kopin ’Koppi’ -nimimerkin edelliseen blogiini kirjoittamasta palautetekstistä.

Ennen kaikkea kiitos niin Kopille kuin kaikille muillekin kommentoijille. Teiltä saamani palaute on minulle todella tärkeätä. Se toimii tekemiselleni niin polttoaineena, rakennusaineena kuin toisinaan puhdistusaineenakin.

Suuri Kiitos ja jatkakaa samaan malliin.

Koppi otti esille minullekin tärkeän asian: Mikään ei ole hyvin eikä huonosti ennen kuin me itse arvotamme asian!

Tähän sopii vanha kiinalainen tarina talonpojasta, jonka hevonen karkasi. Kyläläiset siitä päivittelemään, että kävipä huono tuuri. Talonpoika sen sijaan tuumasi vain: ’kenties’. No hevonenpa palasikin kotiin mukanaan pari villihevosta, jolloin kyläläisten mielestä nyt oli käynyt hyvä tuuri. Talonpoika tuumasi taas: ’kenties’. Kun talonpojan poika sitten putosi villihevosen selästä ja katkaisi kätensä, oli taas käynyt huonosti, ja kun poikaa ei huolittu sotimaan katkenneen käden takia, oli käynyt hyvin.
Asiasta, joka ensin oli näyttänyt hyvältä seurasikin ikävyyksiä ja ikävästä asiasta seurasi hyvää.

Luonnossa ei tapahdu hyviä eikä huonoja juttuja, siellä vain tapahtuu kaikenlaista. Kun myrsky riehuu ja kaataa puun, miettiiköhän puu, että ’kurja homma’ ja toinen puu vieressä, että ’hienoa, nyt on enemmän omaa tilaa’. Olen tosin samaa mieltä viimeaikaisten tutkimusten kanssa, että puutkin kokevat tunteita. Uskon, että ne voivat tuntea ahdistusta tai iloa, mutta en usko, että ne arvottavat näitä kokemuksiaan. Me ihmiset sen sijaan peilaamme niitä kulttuuriimme, kokemuksiimme, uskomuksiimme ja lyömme asioihin leimojamme.

Eikä siinä mitään moitittavaa, kunhan tiedostamme toimintamme ja muistamme, että kolikolla on aina kaksi puolta. On tärkeätä osata kysyä itseltään, mitä tämä asia/tilanne/kokemus minulle kertoo. Mihin minun pitää kiinnittää nyt huomiota?

Kiitos ’Koppi’, että otit esille Astrokalenterin! Toivon, että siitä olisi mahdollisimman monelle apua kun mietimme, miten ikävänkin asian voisi kääntää onnenkantamoiseksi. Yhtä tärkeätä on olla päästämättä niitä onnenkantamoisia lipsahtamaan otteestamme.

Jännä juttu sinänsä tämä asioiden yhdenaikaisuus, synergia. Olen juuri tehnyt Astrokalenterille videon selvittämään sen moninaisia puolia ja nytpä avautui oivallinen tilanne saattaa se Sinun tietoosi. Kävipä hyvä tuuri!

Katso video Astrokalenterin käytöstä

Jos video ei näy voit katsoa sen YouTubesta.

Aloita Astrokalenterin kokeilu tästä

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...