Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.1.2018

Täysikuusta startti loistovuodelle

Täysikuun loimottaessa omassa horoskooppimerkissäni Ravussa, sain mahdollisuuden viettää päivän sellaisella vuoristoseudulla, jonne emme omalla hiukan iäkkäällä kulkuneuvolla päässeet pari päivää aikaisemmin hyvästä yrityksestä huolimatta. Kun vauhti loppuu ja kytkin käryää ohjaamoon, on vaan pakko pysähtyä jyrkkään ylämäkeen ja toivoa, että edes jarrut pitävät. Peruuttaminen ja kääntyminen kapealla tiellä jyrkässä mäessä oli haastava projekti jopa meikäläiselle rattimiehelle, mutta onnistuihan se lopulta.

Tänään 2.1.2018 jätimme oman auton alas taksiasemalle ja matkasimme huipulle lavataksilla, joka sekin joutui ottamaan vauhtia kovimpiin nousuihin. Meiltä jäi ensimmäisellä yrityskerralla vain yksi mäki nousematta ennen määränpäätä. Joskus sitä on todella lähellä onnistumista, mutta joutuu silti palaamaan lähtökuoppiin ja muuttamaan ehkä vain yhden pikku jutun päästäkseen seuraavalla kerralla helposti perille.

Tämä oli hyvä kokemus alkamassa olevaa vuotta ajatellen. 2018 on planeettakuvioiltaan aivan loistava, mutta samalla hyvin haastava etenkin meille Rapumerkkisille kulkijoille. Täydenkuun aikana tajuntaan kimpoavia oivalluksia kannattaa kuunnella ja tarkkailla huolellisesti, sillä niissä piilee usein tärkeä viesti tulevaisuuden varalle. Oma oivallukseni oli se, että nyt alkanut vuosi saattaa tosiaan kulkea samanlaista rataa kuin matkani läheiselle (n. 40km) vuorelle.

Ideoita ja visioita ei siis pidä mennä hautaamaan ensimmäisen tai toisen yrityksen jälkeen, vaan uskaltaa katsoa, missä vauhti pysähtyi ja miksi. Jotain voi ja pitää tehdä toisella tavalla, jotta idean saa toimimaan. Tässä nyt alkavassa vuodessa on todellakin taikaa merkistä riippumatta meille kaikille. Luovuuden ja omien konstien lisäksi on tärkeää uskaltaa pyytää apua jostain itsesi ulkopuolelta. 

Seuraavien kahden viikon ajan mahtavia, uraa uurtavia ideoita ja oivalluksia suorastaan ryntäilee käytännön tasolle, mutta ne vaativat sitoutumista ja luottamusta ennen lopullista valmistumistaan. Maailma muuttuu hyvällä sykkeellä ja Sinä olet yksi muutoksen tekijä. Nyt on hyvä hetki miettiä, mitä haluat muuttaa omassa elämässäsi, mihin haluat suunnata luovan energiasi, keneltä voisit kuvitella saavasi siihen apua?

Aikaa on tämän täydenkuun jälkeen tosiaan kaksi viikkoa pistää oikein kunnolla tuulemaan ja lasketella sitten myötämäessä koko loppuvuosi. Alkuvauhti on sitä tärkeämpi, mitä korkeammalle uskot olevasi pyrkimässä.

Iloa, valoa ja vauhtia alkavaan vuoteen    t. Seppo 

P.S. Tukea päätöksillesi voi löytyä täältä

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...