Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.12.2017

vieraskirjoitus:

Uuden vuoden uudet tuulet

Vuoden vaihteen teemaan liittyy luonnollisesti inventaario menneen suhteen yhtälailla kun tulevaisuuden suunnitteleminen. Astrologisesti Aurinko, Venus sekä Saturnus ovat kauriin merkissä yhtymässä keskenään. Tämä on kohdistettua muutosvoimaa. Saturnus on usein ärsykkeinen tai kurinalainen verrattuna Jupiterin `Hannu Hanhen` maineeseen. Pidän Saturnusta silti kestävämpänä avaimena kestäviin muutoksiin ja rakenteisiin. Se vaatii vain erilaista suhtautumista ja oman aikansa. Mozart on sanonut muinoin että työ on hänen paras nautintonsa.

Jokainen omalla alallaan menestynyt ihminen on keskittänyt tekemiseensä normaalia paljon enemmän tai paljon tietoisemmin energiaa. Usein sanomme että meillä ei ole aikaa `ajatella, levätä tai keskittyä itseemme`, mutta juuri senhän pitäisi olla se lähde, mitä kautta elämme. Kaikessa toiminnassa yllättävän pieni prosentti on suoraan `onnistumista`. Onnistumiset ovat yksittäisiä etappeja elettävän matkan varrella. Auringon, Venuksen sekä Saturnuksen yhtymä on hyvä aika esittää tarkentavia kysymyksiä. Tiedätkö mitä haluat? Tunnetko itsessäsi olevia piileviä voimia? Millaiset elämänarvosi ovat ja vastaavatko ne tällä hetkellä olevaa elämääsi? Askel askeleelta me kasvamme ja muutumme matkan varrella.

`Ensimmäinen askel johonkin suuntaan, on myös aina päätös, ettet aio jäädä siihen missä olet.`-John Pierpont Morgan

Neptunus, intuition ja luovuuden planeettana, on sekstiilissä Venuksen sekä Auringon kanssa. Neptunus on myös kolmiossa Marsin ja Jupiterin yhtymälle näiden ollessa skorpionin merkissä. Nämä kuviot tuovat tunnelmointia ja sopivaa seikkailuhenkeä tullessaan. Muutos itsessään on pysyvä voima. Välillä se ahdistaa ja aiheuttaa pelkoja, kun taas välillä olemme kykenevämpiä ottamaan muutoksen tuulet vastaan tai jopa menemään niitä kohti.

On helpompi pysyä nöyränä, kun tietää ettei maailma mene aina niin kuin me toivomme. Elämä on monin paikoin viisaampi kuin meidän rationaalinen mielemme. `Maailma` elää omaa elämäänsä, mihin meidän on usein tavalla tai toisella sopeuduttava. Joskus sopeutuminen on hetkellinen `välitila`. Kun olemme valmiita menemään eteenpäin, voimme valjastaa voimamme uudelleen käyttöön. Silloin kun teemme suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen, on hyvä `puhdistaa` itsensä ylimääräisistä painolasteista ja katsoa mitä oikeasti toivoo sekä mikä oikeasti tuntuu itselle oikealta. Luovuus on taito antaa elämän ohjata mennessään.

`Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain. Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi.` Tuu-tikki, Tove Jansson

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...