Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.12.2017

Selviytymispaketti / Marika Rita


Jos kaksi viikkoa sitten olisin tiennyt, että 14 päivän piina on edessä, olisin varmaan laittanut hanskat tiskiin. Onneksi en tiennyt. Ihmettelen edelleen miten voi selvitä neljän seinän sisällä kolmen sairastavan lapsen, 40′ asteen sahaavan kuumeen, huonosti nukuttujen öiden, nenäliinavuorien ja lopuksi oman totaalisen flunssan kanssa melkein puolet kuukaudesta. En ymmärrä. Jokainen päivä kuitenkin piti huolen itsestään, yöt samaten ja nyt saa vihdoin todeta, että taas ollaan vastustuskykyisempiä kun seuraavat pöpöt kohdataan.

 Homeopaattisesta näkökulmasta katsottuna on tietyntasoista terveyttä, kun keho pystyy kehittämään kunnon flunssakuumeen  kerran tai kaksikin vuodessa. Tällainen akuutti sairastaminen on kuin kehon joulu- tai juhannussiivous. Turhat taudinaiheuttajat raivataan pois. Kuumeen kannattaa antaa tehdä tehtävänsä,  jotta se voi polttaa turhat bakteerit ja virukset pois. Jos kuume lasketaan esimerkiksi kuumelääkkeillä alas, on se sama kuin vihollisten hyökkäämän kylän puolustamaan nousseet soturit tainnutettaisiin pois puolustuksesta. Jotkut pitävät sitä terveytenä, etteivät ole moniin vuosiin sairastaneet akuutteja flunssia tai vatsatauteja. Todellisuudessa silloin kehossa saattaa muhia jokin vakavampi sairaus. Kuulen usein mm. syöpäpotilailta, että he ovat olleet monia vuosia ‘täysin terveitä’ ja sitten yht’äkkiä ilmenkin syöpä.

En jaksa useinkaan tehdä listoja. Nyt kuitenkin tuli mieleeni, että tässä tapauksessa juuri lista voisi olla paikallaan siitä, kuinka selvitä vastustuskyvyn syystä tai toisesta heikentyessä. Tämä lista toimii myös toisinpäin, eli lista on myös paikallaan silloin, kun miettii kuinka pysyä terveellä tavalla mahdollisimman terveenä. En laita kuitenkaan mitään numerojärjestystä, koska yksilöllisyyden kunnioituksen nimissä jokainen voi itse listata oman ykkösensä ja lopun tärkeysjärjestyksensä itselleen parhaaseen järjestykseen.

Pyydä ja kiitä: on tosi ok pyytää apua ystäviltä, naapureilta, tutuilta, puolitutuilta, oikeastaan keneltä vaan. Tärkeintä on tiedostaa, että yksin ei tarvitse eikä aina voi jaksaa ja vähintään yhtä tärkeää on kiittää saamastaan avusta. Kun muistaa pyytää ja kiittää, koko Maailmankaikkeus tulee aukeamaan täysin uudella tavalla. Kannattaa kokeilla

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...