Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.12.2017

Ennakkovaroitus vuodesta 2018

Olen kuullut ja nähnyt, että yritykset antavat positiivisia tulosvaroituksia ennen tilikauden päättymistä. Tieto vaikuttaa osakkeiden hintaan positiivisesti tai niin oletan tapahtuvan. Kun olen tässä rakennellut merkkikohtaisia vuosihoroskooppeja ensi vuodelle, en ole voinut välttyä huomiolta, että suurimmalla osalla merkeistä on tiedossa loistava vuosi 2018.

Jupiterin menestystä enteilevät kulmat Plutolle ja Neptunukselle lupaavat useita pieniä nousukausia pian alkavan vuoden aikana ja aika tasaiseen tahtiin. Parhaimmillaan pääsemme loikkimaan portaalta toiselle kuin Super Mario pelissä aikoinaan siellä bonuskentässä. Ei ole mitään hävittävää, mutta paljon voitettavaa, kun vain pysyy liikkeessä ja metsästää "pisteitä" sangoista, koreista, pilvistä jne.

Minulle tämä oivallus aiheutti jälleen kerran unettoman yön miettiessäni mikä mahtaisi olla minun bonuskenttäni. Vastauskin löytyi unen ja valveen välimaastossa ennen aamun valkenemista. Olen edelleen tätä kirjoittaessani innoissani ensi vuoden visioista, joita uskallan nyt lähteä toteuttamaan ilman pelkoa ja epävarmuutta.

Kelasin myös oman Astrokalenterini vuosinäkymän koko tulevalle vuodelle kolmen kuukauden jaksoissa. Nyt osaan suhtautua oikealla tavalla vuosinäkymän ilmoittamiin haasteisiin ja suorastaan odotan niiden ilmaantumista elämääni helmikuussa ja huhtikuussa. Näkymästä kannattaa lukea erityisesti punaisista ja tummansinisistä palkeista avautuvat tekstit. Tuli tunne, että voin tosiaan etukäteen kirjoittaa alkamassa olevan vuoden käsikirjoitusta ja keskittyä sitten kuvauksissa täysillä ohjaamiseen.

Suosittelen todella lämpimästi lähtemään pienelle tutkimusmatkalle omaan tulevaisuuteesi. Ei ennustamismielessä, vaan valmistautumaan omien ideoittesi ja visioittesi toteuttamiseen välillä haasteiden keskellä ja välillä bonuskentässä nautiskellen. Astrokalenteri on joulutarjouksessa ja maanantaiaamuun saakka saat lisäksi veloituksetta Astro-oppaasi ihmissuhteisiin tulkinnan.

Laitan sivuilleni vielä joulukuun aikana opastusvideon, joka auttaa löytämään vuoden tärkeimmät astrologiset kuviot, sekä käyttämään hyväksi lähes päivittäin sähköpostiisi tulevia kuvauksia kyseiselle päivälle osuvista planeettaohituksista.

ELLET PIDÄ ASTROKALENTERISTA, saat maksamasi summan takaisin tilillesi, enkä peri bonuslahjaani takaisin. Lisäksi saat pitää itselläsi Astrokalenterin mukana aina tulevan Vuosi Elämääsi tulkinnan PDF tiedostona (vaikka haluaisit peruuttaa Astrokalenteritilauksesi). Sinulla ei siis ole mitään menetettävää, mutta uskoakseni paljon voitettavaa.

Tutustuminen ja tilaus onnistuvat tästä linkistä

P.S. Edellisessä blogissani pyysin kommentteja Talousennustajat elokuvasta. Niitä tuli 40 kpl ja satunnaisgeneraattori arpoi voittajaksi kommentin numero 24. Voittajan nimimerkki ja kommentti ovat tässä alapuolella. Ota Riikka-Lea minuun yhteyttä seppo.tanhua@gmail.com niin sovitaan livetulkintasessiosta Astrokalenteria hyväksi käyttäen.

Kiitos kaikille kommentteja kirjoittaneille. Ne sisälsivät paljon ihania oivalluksia kuten tämäkin Riikka-Lean kommentti.

Riikka-Lea

"Aika hulppea toteutus. Alku sai hymyn huulille, kun ei ollut liian tosikkomainen. Sai laskeutumaan pehmeästi tunnelmaan joka sitten lävähti silmille kiireenä, pyörrytyksenä ja kaaoksena. Vauhti huimasi päätä ja toi hyvin esiin juuri sen sekaannuksen mikä markkinoilla vallitsee ja mitä lehdet sekä tuho ennustajat kilpaa haluavat vielä maailmalle toitottaa. Mukaansatempaava tunnelma. Sepon hymy ja Voiton tarinointi liennyttivät hienosti synkeää tunnelmaa Oli todella ajatuksia herättävä varsinkin kohta "mikä on se taho mikä maailman velkoja velkoo?" Upeaa ja hienoa työtä koko tuotantotiimilltä. Kiitos"

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...