Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.12.2017

Astrologia ennustaa taloutta Ylen femmalla 14.12 klo 14.30

Sain vuonna 2013 kyselyn Reetta Huhtaselta: "Olisitko halukas osallistumaan taloutta käsittelevään elokuvaan?" Olin tosi hämmästynyt kysymyksestä. Miksi minut halutaan moiseen ohjelmaan?

Vielä enemmän hämmästyin, kun Reetta esitteli minulle Astron sivuilta löytyneet vuosiennusteet noin kymmenen vuoden ajalta. Hänen näkemyksensä mukaan ne pitivät paikkansa paremmin kuin talousanalyytikoiden ennusteet vastaavina aikoina. Enempää ei tarvittu kiinnostukseni heräämiseen.

Tietämättä juurikaan elokuvan juonesta, aloin rakentaa ohjaajan opastuksella tekstejä ääniraidoiksi. Siihen saimme kulumaan useita päiviä noin kahden vuoden aikana ennen varsinaisten kuvausten alkamista. Syksyisen Helsingin yössä palelimme, kastuimme ja neuvottelimme myös poliisin kanssa kuvauksia tehdessämme, mutta oli se hieno kokemus.

Elokuva on saanut kiitosta Aaltoyliopistolta ja osallistunut kansainvälisille lyhytelokuva festivaaleille. Menestyksestä en tiedä sen enempää, mutta nyt se esitetään toistamiseen Ylen kanavalla ja on nähtävissä Areenassa kuukauden ajan. Kesto on vain parikymmentä minuuttia ja taiteelliselle vaikutelmalle annan itse täydet pisteet. Mielelläni luen kommentteja elokuvasta täältä blogin kommenttiosiosta sitten kun olet elokuvan katsellut.

Arvon kommentteja jättäneiden kesken yhden liveskypetulkinnan Sattuman kauppaa facebook sarjassa voittajan kanssa sovittavana ajankohtana. Lähetyksessä juttelemme hiukan myös taloudesta ja ehkä myös elokuvasta, mutta ensisijaisesti voittajan vuodesta 2018. Elokuvan pääset katsomaan alla olevasta linkistä. Nyt sen on katsonut 3882 Ylen areenassa ja tämän kirjeen jälkeen toivottavasti muutama tuhat lisää.

Talousennustajat lyhytelokuva

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...