Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.12.2017

vieraskirjoitus:

Vilkastakin vilkkaampi Täysikuu

 
Sunnuntaina 3.12 klo 17:47 on Täysikuu kaksosten merkissä. Neptunus, herkkyyden ja intuition planeettana, on neliössä sekä Kuuhun että Aurinkoon. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Viikonlopun aika on vilkasta, muttei mutkatonta.


Siinä missä Täysikuu nostaa alitajuiset tunteet pintaan, kaksosten merkin alaisena, tunteet voivat vaihdella aikamoisella nopeudella. Neptunuksen sumuinen ja utuinen tunnelma, saattaa tuoda tunne- ja reaktioherkkyyttä ja näin väärinkäsitysten riski on normaalia suurempi. Jupiter on kolmiossa Neptunukseen eli pyrkii laajentamaan ja laittamaan lisää vauhtia rattaisiin, mutta jos suunta ei ole selvillä, se voi viedä energiaa ja sumuun saattaa hetkellisesti jopa eksyä. Viikonloppuna on siis ilmassa ADHD varoitus. Erityisopettaja Satu Pikkarainen on sanonut ADHD:n olevan luovuutta. Päivi Tasala on kirjoittanut että; `Tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö voi johtaa nerouteen`.  Tässä kolikossa on varmasti enemmänkin kuin vain kaksi puolta, mutta ajallisesti tästä energiasta voi saada viikonloppuna hyviäkin oivalluksia ja vähintäänkin huumoria.
 
Vaikka Täysikuu on vilkkaassa merkissä, 3.12 alkaa myös Merkuriuksen perääntyminen. Merkurius on jousimiehen tulisessa merkissä yhtymässä Saturnuksen kanssa. Suomenkielellä tämä tarkoittaa että sanansaattaja saattaa hieman kompuroida. Merkurius edustaa kommunikointia, ajattelua ja järkeä. Saturnus on hitaampi ja tarvitsee aikaa jäsentääkseen tietoa ja ymmärrystä. Se on paljon rajallisempi. Perääntyvän jakson aikana aikataulut, suunnitelmat, teknologia ja sopimukset saattavat mennä aivan omaan tahtiinsa. Tämä vaatiikin kärsivällisyyttä mennä yhtä aikaa niin hitaalla että nopealla taajuudella. Viikonloppuna on siis suotavaa ottaa aikaa asioiden ympärille. Kun pistät kiireelle stopin, luovuudelle ja uusille ideoille saattaa jopa tulla tilaa. Perääntyvän jakson yksi parhaista asioista, on saattaa asioita loppuun. Ne voivat olla yhtälailla konkreettisia tekoja, kuin ajatusten tai suunnitelmien loppuun viemistä. Merkuriuksen perääntyminen päättyy 23.12, juuri ennen joulua. Paras joululahja, niin itselle kuin muille, on oppia rentoutumaan ja nauttimaan joulun kauniista tunnelmasta jo ennen aattoa. Siis taikaisaa Täydenkuun aikaa ja alkavaa joulukuuta!
 

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...