Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.11.2017

Kirje haavoittuneelta Enkeliltä

Jälleen keskellä yötä joku herätti minut. Herätessäni olin huolissani omasta roolistani Sinun elämässäsi, joka nyt luet tätä viestiä. Tähän asti Sinulle on ollut vaikeata määrätä minulle kuuluva paikka sähköpostikansiosi viesteissä. Lopulta eilen tiistaina sain kauan kaipaamani uudistuksen näkymään jokaisen lähettämäni viestin lopussa. Olin niin malttamaton tämän uudistuksen kanssa, että en saanut kunnolla nukuttua.

Kun herättyäni kolmelta yöllä avasin läppärini, näkyi ruudulla ensimmäisenä ilmoitus viimeksi tulleesta kommentista aikaisempaan blogipostaukseeni:

"Hei Seppo. Itse olen kotona vuodepottilas, toisten ihmisten varassa kaularangan leikkauksen jälkeen. Nyt seikkailu on pään sisällä. Ja ymmärrys vaistoihin kasvanut. Mitä karttani on kertonut pitänyt paikkaansa ja mitä on tehtävä aivovamman oireiden oikuttettelusta huolimatta. Kiitos seppo sivujen kehittämisestä ja viikko kirjeistä. Ne ovat tervetulleita! "

Luen tätä viestiä kyyneleet silmissä. Vain Enkeli voi onnistua herättämään minut lukemaan lähettämänsä viestin juuri silloin kun se 20 tuntia kommentin kirjoittamisen jälkeen ilmestyy infokansiooni kolmelta yöllä. Pään sisällä ja sen ulkopuolella tapahtuu ihmeellisiä asioita.

Minulle viestin lähettänyt, vakavasta sairaudesta toipuva astrologian ystävä rohkaisi kommentillaan minua kirjoittamaan tämän tärkeänä pitämäni viestin. Uskon, että hänen kommenttinsa rohkaisee myös Sinua luottamaan siihen, mitä olet tänään tätä blogia lukiessasi suunnittelemassa. Ei haittaa, jos julkaiset aikeesi kommenteissa kiitosten ja parantavien ajatusten kera.

UUDISTUS VIESTINNÄSSÄNI

Nyt Sinun on helppo näyttää minulle minun paikkani ja päättää, millaista postia haluat saada. Jokaisen lähettämäni sähköpostiviestin lopussa on kolme suomenkielistä linkkiä, joista keskimmäinen ( Hallitse mitä viestejä sinulle saa lähettää) antaa vapauden vapautua tarjousviesteistä ja saada vain astrologiseen aikaan liittyvät kirjoitukseni ja blogiviestini sekä mahdollisesti tilaamasi Astrokalenterin viestit sähköpostikansioosi. Samasta linkistä pääsee vaivattomasti myös palauttamaan tarjousviestit niin halutessaan.

TARJOUSVIESTIT

Mikäli haluat saada tuottamiani tulkintoja tai muita palveluita edullisemmin ja ajoittain jopa ilmaiseksi, niin silloin ei tietenkään kannata mennä sulkemaan itseäsi pois tarjousviesteistä, joita näin joulun alla tulee tavallista useammin. Valtaosa joulutarjouksista sisältää kivoja yllätyksiä ja bonuslahjoja edullisen tilaushinnan lisäksi. Itse uskon niistä olevan enemmän iloa kuin haittaa, mutta päätös on Sinun ja helppo toteuttaa.

Linkki viikon tai kuukauden tarjouksiin löytyy jatkossa myös jokaisen blogini lopusta yksinkertaisena tekstilinkkinä, jota klikkaamalla tarjouksen pääsee näkemään.

P.S. Astron joulukalenteri avautuu 1.12 ja suosittelen piipahtamaan tonttu Sepeteuksen pakeilla jo ennen h-hetkeä vaikkapa tästä linkistä. Tonttu Sepeteus ja Astron joulukalenteri

Jos olet jo postituslistalla, niin älä välitä tarinan alla olevasta bannerista

Viikon tarjous 30.11 klo 24.00 saakka

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...