Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.11.2017

vieraskirjoitus:

Ennen päivänlaskua voi.

 

Merkurius näyttelee pääroolia viikonlopun astrotaivaalla. Merkurius on jousimiehen tiedonjanoisessa merkissä. Saturnuksen yhtymä, Uranuksen kolmio sekä Khironin neliö Merkuriukselle, nostavat sanansaattajan vahvasti esille. Merkurius on ajatteluun, kommunikointiin sekä tiedon omaksumiseen liittyvä planeetta. Merkuriuksen ollessa vahvana, voimme oivaltaa asioita aivan uudella tavalla.

`Nyt se tuli taas, tuo huimaava ajatus, ettei merellä ollut lakeja ollenkaan. Hän torjui sen kiireesti.`-Tove Jansson, Muumipappa ja Meri

Merkurius jousimiehen merkissä on ideologista aikaa. Saatamme etsiä omaa totuutta normaalia enemmän ja näin ollen kyseenalaistaa asioita, mitä emme ole aikaisemmin ehkä edes ajatelleet. Uranuksen kolmio Merkuriukselle on kuin villihevosen laukkaa parhaimmillaan. Saatamme olla entistä enemmän kyseenalaistaa asioita, mitä emme aikaisemmin ole ehkä joko edes uskaltaneet ajatella, tai sitten pitäneet mahdottomina. Kapina kapinan vuoksi ei kannata. Kyseenalaistaminen on parhaimmillaan perspektiivin laajentamista. Saturnuksen yhtymä Merkuriukselle rauhoittaa ja tuo rationaalista järkeä mukaan. Tämä on hyvä parivaljakko. Liika järki voi estää meitä etsimästä omaa paikkaa ja tapaa tässä maailmassa, mutta järjettömyys voi taas tuhota ja aiheuttaa kaoottisuutta. Nyt voimme keskittyä tähän kultaiseen keskitiehen, mikä syntyy kun voimme mielessämme mennä ääripäästä toiseen ja löytää ratkaisuja, mitkä tukevat toivomaamme muutosta. Khiron, haavoittuneena parantajana tekee haastekulmaa Merkuriukselle ja positiivista kulmaa Venukselle. Tämä on hyvä huomioida päätöksiä tehdessä. Mihin motiiviin perustamme ratkaisumme. Silloin kun kohtaamme kipuja tai sokeita pisteitä, saatamme vältellä tai paeta asioita, mitä emme ehkä uskalla kohdata. Tarkoitus ei ole ronkkia kipupisteitä, vaan antaa ratkaisuille mahdollisuus syntyä tilan ja lempeyden avulla esille. Aika suosii tiedostamattoman tietoiseksi tulemista luonnollisella sekä maanläheisellä tavalla. Tällä viikolla oleva Marsin ja Pluton neliö on ollut varsin dynaamista ja väsyttävää aikaa. Viikonlopun Merkurius on parhaimmillaan piristys ruiske.
Ennen päivänlaskuakin voi. Mitä se tarkoittaa sinulle?

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...