Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.11.2017

Taisteluplaneetta Maa

Voi hurjaa millainen asioiden vyöry osasikaan iskeä päälle nyt Marsin tehdessä neliötä Plutolle. Tuntuu, että ihan jokaisella ihmisellä tässä lähimaastossa on joku sellainen oma juttu vireillä, mihin minun pitäisi ottaa osaa tai ainakin ilmaista kantani välittömästi. Planeettakuvion valossa tällainen intensiteetti on ymmärrettävää ja ymmärrettävää on myös se, että jokainen jättäytyminen sivuun jonkun toisen odottamasta kannanotosta tai osallistumisesta herättää hänessä ärtymystä.

Draamaa pukkaa

Tämä jakso on myös otollinen hallintadraamojen syntymiselle, eli halulle suorastaan määrätä, mitä toinen saa tehdä ja mitä ei. Sanomattakin lienee selvää, mitä selvän ”käskyn” noudattamatta jättämisestä seuraa. Siitä seuraa taistelu tai riita, ellet ole valmiiksi tilanteen tasalla. Tällaisen Mars -kuvion aikana kosmos odottaa jokaisen meistä hoitavan oman juttunsa ja oman osansa suuresta suunnitelmasta itsenäisesti ja tarkalleen omaan päätökseensä pohjautuen.

Varo provosoitumasta

Ajan tasalla oleminen tarkoittaa, että tiedät sanomista tulevan ja samaan aikaan tiedät, kuinka valtavan tärkeää on omassa suunnitelmassasi tai omassa järjestyksessäsi pysyminen. Mitä kovemman myrskyn omassa ideassasi pysyminen aiheuttaa, sitä suurempaa lahjaa kosmos on Sinulle alkamassa olevan joulukuun aikana tarjoamassa. Tietoisena tästä haasteesta pystyt sitoutumaan omaan tekemiseesi ja rytmiisi rauhallisesti, päättäväisesti ja ilman tarvetta perustella sitä sen tarkemmin. Riittää kun tiedät, miten haluat toimia ja sitten teet juuri sillä tavalla.

Tapahtumassa on paljon olettamaasi enemmän

Meillä on nyt kaikilla – siis ihan jokaisella – oma iso juttu meneillään. Niin iso, ettei kukaan toinen voi siinä millään tavalla auttaa. Siksi on todella viisasta olla sitomatta ketään juuri sinun suunnitelmasi tai aikataulusi toteuttamiseen. Uskaltamalla hoitaa oman tonttisi, teet jotain universumin värähteen mukaisesti ja silloin myös tulevaisuutesi värähtelee paljon nykyistä korkeammalla tasolla.

Miten Sinä hoidat homman kotiin?

Tärkeintä on se, minkä Sinä katsot tärkeimmäksi, olipa se sitten ihan mitä hyvänsä taivaan ja maan väliltä. Näillä tunnelmilla toivotan Sinulle itsenäistä ja väkevää alkanutta viikkoa. Mielellään luen ja annan muidenkin lukea kommentteja siitä, miltä omassa kuviossa pysyminen tuntuu ja miten juuri Sinä hoidat sen niin, ettei turhaa kärhämää pääse syntymään. Siis lempeästi ja suurella rakkaudella.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...