Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Sian Vuosi 2019

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2019

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2019. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.11.2017

Venus ja Jupiter auttavat löytämään timantin

Jos nyt osaat kertoa ja osoittaa, millaisia asioita, ihmisiä ja tilanteita eniten rakastat tämänhetkisessä elämässäsi, saat lujan kiinnityksen upeaan menestystunneliin, joka jatkuu tästä hetkestä vuodenvaihteeseen saakka. Tänään maanantaina Venus ja Jupiter tekevät tarkkaa yhtymää keskenään ja myös näkyvät yhtenä kirkkaana tähtenä aikaisella aamutaivaalla.

Minä olin heti aamusta pienellä ja silti mukavan jännittävällä retkellä suureen luolaan, jonka väitetään olevan 7km pitkä. Olimme matkassa neljän hengen ryhmällä ja löysimme luolan vasta melkoisen etsimisen ja viidakossa remuamisen jälkeen. Ennen oikean luolan löytymistä yritimme ahtautua kahteen pienempään reikään, jotka vuoren rinteestä pilkistivät esiin. Emme yhtään tienneet minkä kokoista luolaa etsimme ja yllätys oli melkoinen, kun se oikea luola osoittautui suorastaan valtavan kokoiseksi ja ihanan korkeaksi taideteokseksi.

Venuksen ja Jupiterin tehdessä yhtymää Skorpionin merkissä, antavat ne meille mahdollisuuden tiedostaa ja tehdä todeksi itsellemme rakkaita asioita, joiden välityksellä elämämme tulee muuttumaan lähimmän vuoden aikana koko ajan ihanammaksi ja nautinnollisemmaksi. Pelkästään tämä elämän suloisemmaksi tuleminen on kova juttu, mutta pelissä onkin paljon enemmän.

Sinäkään et juuri tällä hetkellä voi tietää, millaisen timantin kosmos on varannut ilmestymään eteesi ensi vuoden puolella. Tietäessäni planeettojen liikkeet marraskuun lopun ja joulukuun ajalta, uskallan vakuuttaa, että löydöt ovat vertaansa vailla kaikille, jotka vain lähtevät rohkeasti vaeltamaan ja nauttimaan etsintäretkestä.

Enempää ei pidä tämän nyt alkamassa olevan viikon aikana pyrkiä tekemään, kuin löytämään paras mahdollinen rytmi ja svingi ihan kaikkeen tekemiseen. Oikeanlaisen rennon ja tyytyväisen asenteen löytyminen ratkaisee luolassa odottavan timantin kirkkauden ja arvokkuuden. Kommentteihin toivonkin mitä erilaisimpia versioita siitä, miten juuri Sinä teet tästä ja seuraavista päivistä tähtipölyä elämääsi.

Jokainen iloinen oivallus ja nautintoa tuottava toteutus tulee tasapainottamaan ja kohottamaan koko planeettamme värähtelyä. Jakamalla oman kokemuksesi, annat kaikille kommenttiasi lukeville jonkun uuden näkökulman, inspiraation tai ratkaisevan oivalluksen siitä, miten tästä mahdollisuuksien ajasta saa parhaiten kiinni.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}

Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...