Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.11.2017

Miesten viikko ja nuoret miehet

Suomessa vietetään nyt 13. Miesten Viikkoa, jonka teemana on nuorten miesten jaksaminen ja henkinen hyvinvointi. Omat muksuni ovat jo kaikki nuoria miehiä ja jokaisella omat haasteensa voitettavana. Isänä minulla ei ole mitään asiaa puuttua poikien valintoihin. He tietävät itse paremmin omat polkunsa ja kulkevat joskus vaikeinta mahdollista reittiä niin kuin miljoonat muut nuoret miehet tässä maailmassa. Vaikea reitti ei ole koskaan huono reitti, vaikka se meistä vanhemmista siltä tuntuisi.

Nyt elämme yhdistettyä Venuksen ja Marsin aikaa. Venus tekee yhtymää Jupiterille juurikin isänpäivänä, johon Miesten Viikko huipentuu ja Mars lähestyy tarkkaa neliötä Plutolle seuraavalla viikolla. Päämäärät ja tavoitteet ovat tärkeitä, mutta vielä tärkeämpää on matkan päivittäinen sujuminen itselle mielekkäällä tavalla. Venus edustaa jokaisessa ihmisessä vaikuttavaa sisäistä naista ja Mars sisäistä miestä. Astrologisesti Miesten Viikko koskettaa tasavertaisesti jokaista ihmistä.

Jokainen meistä voi kysyä: Miten minun sisäinen mieheni voi Miesten Viikolla? Elänkö omaa elämääni? Teenkö varmasti ihan omia päätöksiä? Nautinko tekemisestäni. Uskallanko luottaa itseeni ja tiedänkö tosiaan olevani koko ajan oikeassa. Miehen meissä on uskallettava kehittyä soturiksi, jotta sisäinen naisemme pääsee nauttimaan elämän erilaisista ihanuuksista. Sankariutta ei ole menestyä koulussa, kilpailuissa, työelämässä tai bisneksessä. Sankariutta on rohkeus epäonnistua tasaisin väliajoin, hankkia kokemuksia ja ottaa niistä opikseen.

Ilman epäonnistumisia ja pettymyksiä ei ole mitään mahdollisuutta saavuttaa todellisia voittoja. Jokainen nuori mies ja nainen elää tällä hetkellä nopeammassa maailmassa kuin kukaan meistä senioreista. Vain nuoret itse tietävät syvällä sisimmässään, miten tässä kiihtyvässä ajassa pystyy parhaiten selviämään. Heidän tehtävänsä on uskaltaa "epäonnistua" enemmän ja useammin kuin koskaan aikaisemmin. Näin huutavaa pulaa tietoa kartuttaville kokemuksille eli pettymyksille ei ole ollut tuhansiin vuosiin.

Aivan turhaan me vanhat ja viisaat olemme huolissamme ja vertaamme nuorten valintoja omiimme, jotka ovat kaukaa kivikaudelta. Vain nuoret tietävät mitä tekevät, eikä mikään ole tänä päivänä niin tärkeää, kuin rohkeus elää itse valitsemaansa elämää nojatuolissa päivät pitkät meditoiden, läppärin ruutua yökaudet tuijotellen, kaupungilla maleksien tai miten ikinä kukin päättää sen tehdä. Oikea reitti on aivan varmasti erilainen, kuin me "aikuiset" ikinä osaisimme kuvitella.

Huolehtikaamme siis miestenviikolla ennen kaikkea itsestämme, olimmepa nuoria tai vanhoja, miehiä tai naisia. Samalla voimme kunnioittaa kaikkien muiden tekemiä valintoja etenkin nyt Miesten Viikolla.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...