Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.10.2017

Menestyksen hinta on vapaus

Olen tänään ja lähipäivinä kuullut useampaan kertaan: "Olet niin rakas" tai "Kyllä minulla on hyvä mies." Tänään kuulin nämä molemmat torkkuessani sohvalla puoli unessa. Yhtään mitään en koe tehneeni näiden arvokkaiden sanojen eteen, mutta silti otan ne vastaan suurella kiitollisuudella ja tiedän, että ne ovat totta. Meidän kahden hengen yhteisössämme vain toinen ilmaisee kiitollisuuttaan kauniilla sanoilla. Minä en ole sellaista taitoa koskaan onnistunut hankkimaan tai sitten se ei vaan ole minua.

Seuraava kysymys on tosiaan: Mistä ihmeestä vaimoni on kiitollinen minussa. Käyn paljon omissa harrastuksissani, kirjoitan paljon (ajallisesti), katselen golf-kisoja torstai-illasta sunnuntai-iltaan/yöhön, en osallistu siivoamiseen, pyykinpesuun tai pihan hoitoon. Meidän kotimme on kaunis ja siisti vaimoni ansiosta. En osta lahjoja, enkä kukkia. Miksi ihmeessä olen "hyvä mies"?

Tällä viikolla astrologinen taivas kysyy Jupiterin ja Uranuksen opposition välityksellä: "Oletko ansainnut menestyksesi?" Jupiterin symboli kuvaa laajentumista, kehittymistä ja kaikista astrologisista tekijöistä voimakkaimmin onnistumista tässä elämässä. Jupiter liitetään aina menestykseen, mutta onnea se tuo vain onnelliselle menestyjälle. Taloudellinen menestys on monille onnettomuutta synnyttävä kirous ja siksi todellista menestystä ei koskaan mitata rahassa, vaan rakkaudessa omaan tekemiseen ja omaan elämään.

Uranus taas on vapauden, vallankumouksen ja radikaalien uudistusten planeetta. Tälle viikolle se heittää kysymyksen: Saatko Sinä elää omaa, koko ajan muuttuvaa ja uudistuvaa elämääsi vapaana sieluna, omana rehellisenä itsenäsi. Vaimoni kysyy minulta  niin usein kuin muistaa: "Uskallatko tänään olla rehellinen ja usein kysymykseen sisältyy muita ihmisiä, jotka liittyvät kyseiseen päivään jollain tavalla.

Kysymys voisi yhtä hyvin kuulua: "Uskallatko olla vapaa". Ihana kysymys, josta olen hiljaa mielessäni kiitollinen. Nyt ajan kuvaa seuraavana astrologina heitän pallon Sinulle. Annan hyvän kiertää.

Kosmos kysyy Sinulta: Uskallatko olla rehellinen, uskallatko olla vapaa? Elätkö joka hetki itsesi näköistä elämää?

Minä koen eläväni paratiisissa tyypillisenä vähäpuheisena koneella, golf-kentällä ja sohvalla viihtyvänä junttimiehenä, jota tuskin kukaan tätä juttua lukeva nainen voisi ajatella "hyvänä miehenä" tai ihanne kumppanina. Vaimolleni olen sellainen vain siksi että olen vapaa, onnellinen ja oikeasti menestynyt eli rehellinen

Jokainen vapaa sielu kokee tällä viikolla olevansa menestynyt ja samoin jokainen itselleen vankilan rakentanut kokee tyytymättömyyttä, kumppaniin, työhön, ystäviin, toimeentuloon tai johonkin muuhun ulkoiseen seikkaan, joka vain peilaa tilan ja vapauden puutetta. Onni ja menestys syntyvät vain siitä että elät omaa elämääsi. Silloin olet parhaimmillasi ja vain silloin olet aidosti rakastettu. Ellei tilanteesi ole tällainen, voit aloittaa uuden, rehellisen elämäsi NYT.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...