Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.10.2017

Kirjoitatko Sinä menestystarinaasi tällä viikolla?

Kerran vuodessa on ihan huippuhyvä hetki saada joku itselle tärkeä juttu käynnistymään. Sellainen hetki on koko tämän viikon Auringon tehdessä yhtymää Jupiterille. Itse aloitin oman Astrologiakeskukseni toiminnan tällaisen kuvion aikana, enkä silloin olisi ikinä osannut kuvitella, minne se minut 30 vuodessa johdattaa.

Joka vuosi noteeraan tämän ajankohdan ja ajoitan siihen jonkun kivalta tuntuvan aloituksen. Tänä vuonna käynnistän verkkokurssini työnimeltään "Räjäytä Tietoisuutesi." Se ei ole niinkään astrologiaa, vaan enemmän omia SUURIA oivalluksiani mitä erilaisimmilta opettajilta tähänastisella polullani. Ilman noita ihmeellisiä väläyksiä en voisi uskoa olevani niin onnellinen kuin nyt olen.

Haluan tarjota nämä oivallukseni Sinulle ja kaikille niistä kiinnostuneille vuodenvaihteesta lukien. Toivon, että samankaltainen onnellisuus, itseluottamus ja omien vaikeuksien positiivinen käsittely olisi luonnollinen osa mahdollisimman monen ihmisen elämää. En tällä hetkellä vielä tiedä millaiseen lopputulokseen tulen päätymään, mutta sillä ei olekaan mitään väliä. Yksi suurimmista oivalluksistani on ehkäpä jo kuluneelta vaikuttava: "Matka on päämäärää tärkeämpi".

Tätä totuutta kannattaa jokaisen omaa uutta menestystarinaansa kirjoittamaan alkavan toteuttaa tästä päivästä lukien. Pidä siis ensimmäisistä sekunneista alkaen huolta siitä, että todella nautit tekemisestäsi. Aseta uusi ideasi / haaveesi ensimmäiselle sijalle päiväjärjestystä laatiessasi. Nauti suunnitelmasi toteuttamisen lisäksi kaikesta muusta elämästä, sillä Jupiterin SUURI viisaus kertoo, että Onnelliseksi ei voi tulla, Onnellinen voi vain olla.

Tällä tavalla siis matkasi nyt jatkukoon omien ja oppimiesi oivallusten saattelemana. Minun suuri innoittajani tämänkin nyt alussa olevan projektini kanssa on Aurinko. Tästä linkistä löydät pienen videon urani alkumetreiltä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...