Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

19.10.2017

vieraskirjoitus:

Ajattelu on ilmaista sielun ruokaa

Näin viime yönä unta, mikä alkoi siitä, millaista elämäni on juuri nyt

Unessa tuli eteen valintoja. Ne olivat peruselämään liittyviä valintoja asuinpaikasta alkaen, edeten kaikki elämän perusasiat. Tein unessa kaikki huonoimmat valinnat. Juuri ennen heräämistäni itkin unessa, että tekisin mitä vain saadakseni entisen elämäntilanteeni takaisin. Herättyäni olin kauhuissani, kunnes tajusin, etten ollut menettänyt mitään. Elän juuri sitä elämää, minkä olin kokenut unen lopussa unelmaksi.

 

Elämässä on aina epätäydellisen tuntuisia asioita

Kipuilen tällä hetkellä oikean käteni kanssa, mikä on leikattu kaksi kertaa ja mahdollisesti kolmas leikkaus on tulossa. Tämä rajoittaa jokapäiväistä elämääni varsin paljon. Tunteet vaihtelevat ja välillä olen varsin väsynyt tilanteeseen. Unen avulla ymmärsin, mitä tarkoittaa kun haastaa itsensä ajattelemaan toisin. En tarkoita, että tunteita pitää tukahduttaa, vaan toki tuntea, mutta tunteista voi muodostua kierteitä, mikä ei enää palvele ketään. Ajattelu, itsensä ja jopa tunteidensa kyseenalaistaminen voi auttaa laajentamaan perspektiiviä. Luonnollisesti usein uskomme tunteemme sekä ajatuksemme todeksi. Saatamme jopa ajatella, että tiedämme mitä toinen ihminen tarkoittaa tai ajattelee, vaikka se vaatisi todella syvällistä toisen tuntemista ja varsin avointa keskustelua. Tiedämmekö edes aina mitä itse koemme ja ajattelemme? Mielemme on monitasoinen ja valikoiva. Tunteemme värittyvät ja kuormittuvat kokemuksien mukaan ja siksi tunteissa on mukana paljon muutakin, kun `puhdasta tunnetta`.

 

Meillä kaikilla on sokeat pisteemme

Ne tulevat usein esiin varsin piilevissä tilanteissa. Koen, että tunteet ovat meidän sekä rikkautemme että haasteemme. Siitä varmasti jokaisella on omakohtaista kokemusta. Tunneäly on hyvä taito hahmottaa ja tunnistaa tunteita sekä laajentaa ymmärrystä suhteellisen `neutraalisti oivaltamalla`. Jos asia kiinnosta suosittelen tutustumaan tunnelukkotestiin osoitteessa; http://www.tunnelukkosi.fi/testi.php (Tunnelukko on lapsuudessa tai nuoruudessa opittu haitallinen ajattelutapa, joka nykypäivänä aktivoituessaan lukitsee meidät itsellemme haitallisiin toimintatapoihin).

Se, miksi koen, että asia on ajankohtainen juuri nyt, perustuu astrologisesti torstaina olevaan Uudenkuun uusiutuvaan aikaan sekä Jupiterin ja Merkuriuksen yhtymään. Kuu edustaa tunteita, alkukantaisia reaktioita sekä turvallisuutta. Merkurius on ajattelun, järjen, analysoinnin sekä kommunikoinnin planeetta. Meillä on nyt hyvä aika tutkailla asioita eri perspektiiveistä käsin ja päästää energiat virtaamaan.

Oivaltavaa Uudenkuun aikaa kaikille!

Johanna

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...