Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.10.2017

Kuka vetelee Sepon naruista?

Melkoisessa pyörityksessä olen seilannut lokakuun alkupätkän ja tuntuu siltä, ettei loppua ole näkyvissä. Lohdullista on muistaa Lauri Siiralan oivallus omasta lapsuudesta, kun hänen isänsä vastasi pienen pojan kinkkisiin kysymyksiin, että EN TIEDÄ. Tunnen olevani jonkinlaisissa vahvoissa köysissä, jotka heiluttavat minua päivän mittaan mitä erilaisempiin tilanteisiin ennakkovaroitusta antamatta. Kun joku tällä hetkellä kysyy minulta: Mitä sinä oikein teet, niin en osaa antaa muuta vastausta kuin, että naputtelen läppärini näppäimiä.

Monia mielenkiintoisia juttuja on vireillä ja tehtävien pino melkein järkyttävä, vaikka saan ihan itse niistä päättää. Mitään en haluaisi heittää roskiin, mutta mitään tarkkaa suunnitelmaa en myöskään pysty tekemään. Kun sitten tarkemmin mietin tätä tilannettani niin uskallan sanoa: Onneksi en tiedä!

Tietämällä en olisi ikinä päässyt tähän pisteeseen, jossa koen olevani onnellinen tietämättömänä. Minulle vapaus on tietämättömyyttä ja vaimolleni vapaus on (minun mielestäni) tietämistä. Yksi suurimmista astrologisista innoittajistani on minun Luonteesi Voimat  tulkinnan Mars, joka sijaitsee Kalojen merkissä. Minut se saa pysymään tasapainossa itseni kanssa ja vaimoni se saa ajoittain aivovaurioon (Taas minun tuntemuksesni). Alla pieni ote Marsin tulkinnasta.

"MARS KALOISSA (Sisäinen miehesi)

Vaikka sinulla on Mars kaloissa niin sinusta ei oikein voi tietää oletko lintu vai kala. Sen verran ailahtelevaa on sinun päivittäinen puuhastelusi. Olet kyllä hyvin ymmärtäväinen ja osaaottava ihmisten ongelmien keskellä ja lupaat auttaa siinä sun tässä asiassa, mutta, toteutuspuoli pätkii sitten senkin edestä. Saamattomuutesi lupausten täyttämisessä tulee ymmärrettäväksi kun tiedostaa kosmisen tehtäväsi opetella toimimaan mahdollisimman puhtaasti intuition varassa.

Sinulle järjestys ja suunnitelmallisuus tulevat aina olemaan pahin mahdollinen kompastuskivi elämäsi kaikilla osa-alueilla. Sisäinen soturisi ei kertakaikkiaan osaa kuunnella muun kuin intuition ääntä ja niinpä sinäkin tulet koko elämäsi ajan opettelemaan järjenvastaisia toimintamalleja. Ennemmin tai myöhemmin tulet huomaamaan että menestys seuraa sinua sitä paremmin mitä irrationaalisemmin pystyt toimimaan."

Eihän tämä ketään muuta saa vakuuttuneeksi tekemisteni fiksusta ja laadukkaasta luonteesta, mutta ei toki tarvitsekaan. Minä tätä tietoa tarvitsen voidakseni olla sitä, mitä olen. Rakkaushaasteen kolmannen päivän haasteen suoritettuani totesin olevani todella hyvä tyyppi juuri tällaisena Mars Kaloissa versiona. Vain tällaisena voin olla rakastettu.

Jos Sinulla on Luonteesi Voimat tulkinta, niin olisi aivan mahtavaa, jos voisit laittaa kommentteihin jonkun Sinulle kolahtaneen osan ja parhaassa tapauksessa vielä senkin, miten se on Sinua auttanut. Ellet vielä tätä astroharrastajan perustulkintaa omista, niin nyt voit käyttää hyväksesi viikon tarjouksen.

Luonteesi Voimat tulkinta on nyt tarjouksessa -33%

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...