Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.10.2017

Kun joku on iloinen Sinusta

Mennessäni eilen ensimmäistä kertaa täkäläiselle kotikentälleni (North Hill golf club) pelaamaan, kohtasin uskomattomalta tuntuvan tapahtumien vyöryn. Ihan ensimmäiseksi vastaani juoksee ulkona päivystävä ovimies leveästi hymyillen ja käsivarret levällään: Mr Seppo How are you, wellcome back. Hänen ilonsa saattaisi selittyä sillä, että olen antanut silloin tällöin pienen tipin kyydistä skootterilleni pelin päätyttyä, mutta seuraava tapahtuma ei selity rahalla.

Jokainen kohtaamani caddy lähtöpaikan ulkopuolella ja jopa sisällä heidän taukopaikallaan tervehti minua nimeltä leveästi hymyillen. Pelasin viime kerralla muutaman caddyn kanssa, mutta kaikki muutkin tuntuivat muistavan minut. Se tuntui todella mahtavalta ja antoi ensimmäiselle kierrokselle sellaisen itseluottamuksen, että uskalsin pelata vapautuneesti epäonnistumisia miettimättä. Paras pelini moneen vuoteen. Ei tulokseltaan, mutta tunnelmaltaan.

Todistamme tällä viikolla energian ja rakkauden liittoa Venuksen ja Marsin tehdessä yhtymää keskenään ja lisäksi kolmiota Plutolle. Itselleni konkreettinen merkki tämän viikon mahtavista energioista oli läpi koko taivaan ulottuva sateenkaari ja lähes täysikuu takaysille lähtiessäni illan jo pimetessä.

Tunnelman merkitys on valtavan suuri ja uskon kotikenttäni caddy-yhteisön oivaltaneen jotain valtavan tärkeää. He todennäköisesti tekevät saman kaikille useammin vieraileville pelaajille, jotka ehkä hekin nauttivat enemmän pelistään ystävällistä huomiota saatuaan. Hyvältä tuntuneen kierroksen jälkeen antaa mielellään hiukan enemmän tippiä, jolloin jokaisen caddyn ystävällisyys ja vieraanvaraisuus tuo tullessaan myös taloudellista vaurautta.

Energian ja vetovoiman laki toimii myös meidän jokapäiväisessä elämässä samalla tavalla. Ystävällisyys ja ilahtuminen jokaisesta tutun ihmisen tapaamisesta voisi olla astro-yhteisön yhteinen käyttäytymismalli. Se ei takuulla ole keneltäkään pois ja tutkimustenkin mukaan suurin tyydytys tulee, kun voi antaa jotakin. Hymy ja ilahtuminen ovat antamista ja lopulta arvokkainta sellaista. TEHKÄÄMME TÄSTÄ VIIKOSTA AIVAN ERITYINEN TAPAAMISESTA ILAHTUMISEN VIIKKO!

Olisi kiva saada kommentteja siitä, miltä tapaamisista ilahtuminen itsestäsi ilahduttajana tuntuu. Vastaanottajasta se aivan varmasti tuntuu hienolta. Seurauksista saa myös kommentoida.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...