Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

28.9.2017

vieraskirjoitus:

Kaikki alkoi pienestä hiirestä.

`Minun kohdallani kaikki alkoi pienestä hiirestä.’– Walt Disney

Nyt on oiva aika miettiä elämää taaksepäin ja tarkastella asioita eri perspektiivistä käsin. Miksi asut siinä missä nyt asut? Miten olet kohdannut tärkeimmät ihmiset elämässäsi? Kysymyksien listaa voi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Kaikella on alkunsa.  Meillä on elämässä valtava määrä alkuja ja muutoksia, mitä emme edes huomaa. Minulla itselläni on taipumus pelätä paljon. Ennen pelkäsin lähestulkoon kaikkea, nyt vain paljon. Ennen pelko esti minua tekemästä asioita. Sitten annoin itselleni luvan `pelätä pelon pois`. Se on toiminut erittäin hyvin. Mikään suurimmista peloistani ei ole koskaan toteutunut. Tämän oivalluksen jälkeen olen alkanut mennä pelkoja kohti. Elämässäni on muuttunut vuosien varrella paljon asioita, lähestulkoon kaikki. Silti pelkään vieläkin. Nykyisin pelko on tunne, mutta enää en usko että se on totta. Sillä on oma sanomansa, minkä kannattaa antaa tulla esille.

Muutama vuosi sitten luin artikkelin, missä todettiin että yli 90 % ihmisten peloista ei koskaan toteudu. Ensin ajattelin että tämä sotii vetovoiman lakia vastaan. Asia onkin päinvastoin. Meillä on valtava määrä alitajunnassamme tiedostamattomia ajatuksia sekä tunteita. Jos päätämme ajatella tai tuntea jotain, se ei välttämättä vastaa todellisuutta. Omalla kohdalla pelkääminen puhdisti patoutuneita tunteita ja stressiä ja koin jopa jälkikäteen helpotuksen tunnetta.  Pelkoon ei ole tarkoitus jäädä kiinni. Omalla kohdallani tämä toimi.

Ajallisesti Venus sekä Mars ovat oppositiossa Neptunuksen kanssa. Tämä voi tuoda pintaan pelkoja sekä muistoja. Mielentasolla heräävät tunteet saattavat vaikuttaa toimintakykyyn sekä aloitteellisuuteen. Parhaat ideat tulevat aina ensin nurkan takaa. Ajallisesti kyseenalaistaminen, itsensä kuunteleminen ja ennen kaikkea itsensä arvostaminen ja rakastaminen saattaa nostaa paljon vanhaa kuonaa pintaan, jotta siitä voi puhdistua ja päästä luonnollisiin tunteisiin kiinni. Jupiterin sekä Uranuksen oppositio taas pistää meidät liikkeelle. Emme jaksa tyytyä siihen, miten asiat ovat olleet, vaan muutostarve nousee vahvasti esille. Siis loppuviikon ajaksi; uskalla antaa tunteiden nousta esille. Uskalla miettiä ja kyseenalaistaa elämääsi eri perspektiivistä käsin. Mahdollisuuksia voi olla enemmän, kuin osaamme kuvitellakaan.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...