Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

16.9.2017

vieraskirjoitus:

Oh Deer. Eläimet eivät kulje kello kaulassa.

`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.` – Jan Blomstedt

Viikonloppuna on hyvä mahdollisuus kohdata, mitä me itse vaadimme tai odotamme itseltämme. Auringon ja Saturnuksen neliö kyseenalaistaa voimavarat, rakenteet sekä ylisuuret vaatimukset. Mitä valintoja olemme tehneet elämämme suhteen? Ovatko ne tuoneet elämäämme sitä, mitä olemme toivoneet ja etsineet?

Usein mietimme mitä kaikkea tekisimme, jos meillä olisi vapaata aikaa. Sitten kun sitä on, usein stressaamme kaikkea sitä mitä emme ole tehneet ja mitä tulisi tehdä. Me ihmisetkin olemme osa luontoa. Me emme voi taistella luonnonvoimia vastaan. Me emme myöskään voi määräänsä pidempään taistella itseämme vastaan.

Viikonloppuna myös Merkurius sekä Mars ovat yhtymässä neitsyen merkissä. Ajatuksista voi saada hyvinkin oivaltavia ideoita, kuinka säästää voimavaroja ja mitkä asiat elämässä ovat tällä hetkellä toissijaisia. Siis riippumatto-viikonloppu voi tuoda vastauksia enemmän kuin vielä uskotkaan.

Venuksen yhtymä Kuun noususolmulle herättää kysymyksiä tulevaisuudesta sekä pistää miettimään kuinka paljon toteutamme omaa sielun suunnitelmaamme. Näiden ollessa leijonan merkissä, voimme ottaa mallia auringossa lepäävästä leijonasta. Jaksan aina painottaa, että `näkymätön aika kypsyttää eniten`. Jos emme lepää tarpeeksi, emme voi olla yhteydessä `itseemme`, emmekä kuulla sisäistä viisauden ääntä. Venus sekä Kuun noususolmu ovat sekstiilissä Jupiteriin eli viikonloppuna pitää varsin hyvin paikkaansa; `Se mihin keskityt, lisääntyy`. Lepäämällä ja rentoutumalla lataat akkusi ja saat erilaista perspektiiviä mielessäsi oleviin asioihin. Ota vaikka mallia kissoista. Ajattele että täysi-ikäiset kissat nukkuvat noin 65 % elämästään. Noin 50 % siitä he viettävät torkkuen tai kevyessä unessa ja noin 15 % syvässä unessa. Ota siis hyvällä omalla tunnolla itsellesi aikaa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...