Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.9.2017

Etanavauhdilla eteenpäin

Suuri totuus piilee tuossa otsikossa juuri nyt. Kun ihan hiljattain lainasin erään artikkelin arviota, että päivässä on enää 16 tuntia aikaa tehdä jotakin, niin nyt se tuntuu kutistuneen kuuteen tuntiin. Suuren Merkin aika lähestyy vääjäämättömästi ja ainakin tässä omassa lähipiirissä tuntuu aika pysähtyvän lähes kokonaan. Sekin vähä aika, jonka voi kellosta katsoa olevan päivää jäljellä, tuntuu kuluvan voimattomana hortoiluun. Veto on poissa ja mitään tarpeellista ei saa aikaan.

Eihän tilanne ihan näin kamala todellisuudessa ole, mutta joudun tässä itsekin pyytämään anteeksi, etten nyt millään ehdi vastaamaan sähköpostiviesteihin ja yhteydenottopyyntöihin. Tiedän postilaatikossa olevan polttavia kysymyksiä ja tärkeitä huomioita sivustoni toimivuudesta, mutta pakko on nostaa kädet pystyyn ja antautua ottamaan vastaan kritiikkiä tällaisesta käyttäytymisestä.

Aika on loppumassa, kuten ilmestyskirjassakin sanotaan. En millään voi uskoa sen tarkoittavan maailmanloppua, vaan siirtymistä lopultakin rauhan ja harmonian tilaan tämän armottoman kiireen keskeltä. Mikään tässä maailmassa ei tosiaan ole riippuvainen siitä, mitä saan tänään tehtyä ja mitä en. Ajan loppuminen tarkoittaa siirtymistä elämään hetkessä kaikkien hurrikaanien, maanjäristysten ja terroritekojen keskellä. Tulevaisuus ei murehtimalla parane ja menneisyyttä ei voi katumuksella muuttaa paremmaksi.

Kun nyt kysyn itseltäni: "Onko juuri tässä hetkessä jotain vikaa?" pääsen toteamaan, että ei tosiaan ole. Voimme yhdessä hyväksyä oman luonnollisen ja pyhän rajallisuutemme kaikkien ympäristön vaatimusten keskellä. Kaikki on loistavasti juuri tällaisena, kuin se nyt on. Eilen tekemättä jääneet asiat eivät pysty tätä päivää pilaamaan. Ainakaan ei pitäisi pystyä, koska siihen emme enää voi vaikuttaa.

Otetaanpa siis kaikki toisiamme kädestä ja antakaamme kaikki toisillemme lupa tehdä vain sen verran, kun kunakin hetkenä sattuu saamaan aikaiseksi. Se riittää aivan varmasti, vaikka päivä menisi sängyssä lojumiseen. Maailmanjärjestys ei siitä heilahda nanosekunnin vertaa minnekään. Rauhoittunein mielin siirryn tästä hetkellisestä kirjoitusboostista takaisin etanamoodiin. Lupaan olla arvostelematta ketään samaan ratkaisuun päätyvää. Lupaa sinäkin.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...