Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.9.2017

Pysytkö vauhdissa? Minä en pysy ja hyvä niin.

Mitä tietoisemmaksi tulen nopeutuvasta ajasta, sitä vähemmän sitä tuntuu olevan. Päivän aikana tuntuu, ettei ole ehtinyt tehdä yhtään mitään. Kuitenkin illalla kulunutta päivää skannatessa voi huomata olleensa tiukasti liikkeessä koko päivän, mutta eri alueilla kuin olisi oman suunnitelman mukaan pitänyt. Ellen jollain hämärällä tasolla ymmärtäisi tämän "saamattomuuden" tarkoitusta, olisin varmasti paljon isommassa paniikissa. Kyllä se nytkin aina jossain välissä pääsee yllättämään, mutta aamuharjoitusteni yhteydessä muistutan itselleni uudelleen ja uudelleen, että juuri ne oikeat asiat tulevat tehtyä, vaikka miltä tuntuisi.

Yleinen hätä tämän kuukauden aikana näkyy ja kuuluu suuren kysynnän muodossa. En valitettavasti ehdi vastaamaan kaikille kysymyksiä tai aikavarauksia tekeville asiakkaille niin nopeasti kuin haluaisin. Olemme nyt kaikki samassa sopassa ja voimme kunnioittaa vain omaa aikatauluamme, vaikka se väkisin pahoittaa jonkun toisen mielen. Tärkeintä olisi luottaa omaan tekemiseen ja omaan luonnolliseen rytmiin. Tekemällä vähemmän saat aikaan enemmän. Tämän viisauden kun saa jurrutettua omaan ajatteluunsa, niin huomaa kaiken sujuvan sittenkin aivan mahtavasti.

Olen saanut paljon palautetta Astrokalenterin toimivuudesta juuri tässä oman ajan kunnioittamisessa ja suosittelen sitä todella lämpimästi apuvälineeksi uuteen aikakäsitykseen sopeutumisessa.Tällä viikolla Astrokalenteri on viikon suositukseni ja hyvään tarjoukseen voi tarttua tästä.

Maanantaina 11.9 keskustelemme jälleen tästä nopeutuvan ajan ilmiöstä klo 18.00 alkavassa facebookin livelähetyksessä. Tervetuloa kuulolle silloin. Video on katsottavissa myös myöhemmin Astron facebook sivulla.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...