Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.9.2017

Pysytkö vauhdissa? Minä en pysy ja hyvä niin.

Mitä tietoisemmaksi tulen nopeutuvasta ajasta, sitä vähemmän sitä tuntuu olevan. Päivän aikana tuntuu, ettei ole ehtinyt tehdä yhtään mitään. Kuitenkin illalla kulunutta päivää skannatessa voi huomata olleensa tiukasti liikkeessä koko päivän, mutta eri alueilla kuin olisi oman suunnitelman mukaan pitänyt. Ellen jollain hämärällä tasolla ymmärtäisi tämän "saamattomuuden" tarkoitusta, olisin varmasti paljon isommassa paniikissa. Kyllä se nytkin aina jossain välissä pääsee yllättämään, mutta aamuharjoitusteni yhteydessä muistutan itselleni uudelleen ja uudelleen, että juuri ne oikeat asiat tulevat tehtyä, vaikka miltä tuntuisi.

Yleinen hätä tämän kuukauden aikana näkyy ja kuuluu suuren kysynnän muodossa. En valitettavasti ehdi vastaamaan kaikille kysymyksiä tai aikavarauksia tekeville asiakkaille niin nopeasti kuin haluaisin. Olemme nyt kaikki samassa sopassa ja voimme kunnioittaa vain omaa aikatauluamme, vaikka se väkisin pahoittaa jonkun toisen mielen. Tärkeintä olisi luottaa omaan tekemiseen ja omaan luonnolliseen rytmiin. Tekemällä vähemmän saat aikaan enemmän. Tämän viisauden kun saa jurrutettua omaan ajatteluunsa, niin huomaa kaiken sujuvan sittenkin aivan mahtavasti.

Olen saanut paljon palautetta Astrokalenterin toimivuudesta juuri tässä oman ajan kunnioittamisessa ja suosittelen sitä todella lämpimästi apuvälineeksi uuteen aikakäsitykseen sopeutumisessa.Tällä viikolla Astrokalenteri on viikon suositukseni ja hyvään tarjoukseen voi tarttua tästä.

Maanantaina 11.9 keskustelemme jälleen tästä nopeutuvan ajan ilmiöstä klo 18.00 alkavassa facebookin livelähetyksessä. Tervetuloa kuulolle silloin. Video on katsottavissa myös myöhemmin Astron facebook sivulla.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...