Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.8.2017

Tutkittua tietoa värähtelyn muutoksesta maapallolla

Sain tämän alla olevan selostuksen Schumannin resonanssista palautteena sähköpostiin. Se on sen verran ajankohtainen juttu, että päätin jakaa täällä blogissa. Kiitos Sirkalle ja Mikolle selostuksesta. Tämä juttu kannattaa lukea loppuun saakka. Saatat ymmärtää joitakin oireita paljon paremmin tämän jälkeen.

Sirkka: "Niin, kommentoin videonne edetessä, että myös Maan perusvärähtely 7,83 Hz, Shumannin resonanssi on muuttunut vuodesta 2012 voimakkaasti ja on käynyt tänä vuonna ainakin 50Hz:ssä, en muista mistä luin siitä. Tässä jotain, jos kiinnostaa:

Jossain tuli vastaan Schumannin resonanssi ja katsoin googlesta. Nämä osuivat kohdalle ja kun migreeni vilahti, ajattelin silti vielä laittaa sinulle, jos kiinnostaa. Maailma on muuttumassa kovasti ja energiaherkkänä ihmisenä tunnen sen monin tavoin. Tiede tietää, mutta valtaa haluavat eivät halua muutosta, siksi ei tule paljoa tietoa. Mutta maailman mullistukset joka asiassa kertovat, että muutosta on."

Elokuvaelämys: Resonance - Beings of Frequency


15.12.2012 08:29   Mikko Ahonen
Tuo filmissä mainittu Schumannin resonanssi (Schumann resonance) on luonnossa ilmenevää, erittäin heikkoa radiotaajuista säteilyä, joka saa alkunsa jatkuvasti ympäri maapalloa hakkaavista ukkosista ja niiden heijastumisesta maan kuoren & ionosfäärin välillä. Tämä keksi ja selvitti professori Winfried Otto Schumann.

Schumannin resonanssia käytetään tieteessä mm. ukkosten triangulaatioon eli paikallistamiseen vähintään 3 mittausaseman kautta.
Vuoden Ympäristöelokuva on Resonance - Beings of Frequency. Suosittelen lämpimästi!
Palkittu parhaana dokumenttielokuvana Crystal Palacen filmifestivaaleilla.
Ensimmäiset 10 minuuttia katsottuaan ... on aivan koukussa :-) Suosittelen filmiä kotien lisäksi kouluihin ja työpaikoille katsottavaksi.
Vahvin Schumann-taajuus on 7.83 Hz ja tämä vaihtelee vuorokauden eri aikoina ja myös eri vuodenaikoina.

Schumannin resonanssilla on yllättävän tärkeä merkitys ihmisten ja eläinten vuorokausirytmeihin (circadian rhythm), myös uneen. Filmissä tuodaan esille myös ihmisen aivosähkökäyrän (EEG) ja Schumannin resonanssin samankaltaisuus sekä vaikutus toisiinsa.
---
2014 Tämä ilmiö havaitaan ympäri maailmaa
Monet ihmiset ympäri maailman tuntevat kuinka ajankulku kiihtyy. Vaikka vuorokausi on edelleen 24 tuntia, aika tuntuu silti kuluvan nopeammin.
Ajankulun kiihtymisilmiölle on monia selityksiä. Suosituin selitys sanoo, että ajankulu ei kiihdy, mutta tietoisuutemme kiihtyy, joka saa sen tuntumaan siltä kuin ajankulu kiihtyisi.


Ian Lundgold uskoo, että ajankulu kiihtyy koska luomakunta on kiihtyvässä liikkeessä. Toisin sanoen, enemmän tapahtuu vähemmässä ajassa. ”Kun on mahdollista että suurempi määrä tapahtuu joka hetki”, Lundgold sanoo, ”mahdollisia lopputuloksia on enemmän, joka avaa ovia niinkutsuttuihin ihmeisiin”.
Värähtely on käsite jota monet eivät ota huomioon. Kaikki olemassaoleva on atomien värähtelyä. Atomien värähdellessä nopeammin syntyy illuusio ajan kiihtymisestä, sillä fysiologisesti ruumiimme tuntevat ”jonkin” kiihtyvän mutta me emme osaa liittää sitä mihinkään muuhun tuntemaamme kuin aikaan.

Lainaus eräältä sivulta:
”Aika on itseasiassa kiihtymässä (tai romahtamassa). Tuhansia vuosia Schumann-resonanssi tai maapallon pulssi (sydän) on ollut 7,83 Hz. Sotateollisuus on käyttänyt tuota luotettavana referenssinä. Vuodesta 1980 eteenpäin resonanssi on hiljalleen kiihtynyt. Se on nyt yli 12 Hz! Se tarkoittaa että vuorokausi tuntuu enää 16 tunnin pituiselta entisen 24 tunnin sijaan.”


Lineaarinen aika on antamassa sijaa epälineaariselle ajalle, prioriteetit ovat vaihtumassa maallisista henkisiin. Lineaarista aikaa mitataan triviaalien yksiköiden kuten atomien tai taivaankappaleiden liikkeestä, kun taas epälineaarinen aika liittyy lähinnä vapaan tahdon kehittymiseen. Kun prioriteetit muuttuvat, triviaalisuudet jäävät taka-alalle henkisten tapahtumien tullessa esiin yhä useammin, jotka molemmat johtavat tietyistä syistä havaintoon, että ajankulu kiihtyy.
Voiko tämä hyppäys maapallon värähtelyissä olla osittainen syy ajankulun nopeutumiseen?


Muinaiset profetiat sen jo ennustivat. Alkuasukasheimojen perinteet kunnioittavat sitä. Muutokset maapallolla heijastuvat uniryhmiin, ihmissuhteisiin, kykyyn säännellä immuunijärjestelmää ja ajan havaitsemista. Elät vuosituhansia vanhaa initiaatioprosessia, joka panee sinut hyväksymään valtavia muutoksia kehossasi. Nämä muutokset tapahtuvat tällä hetkellä.
migreenipäänsärky
• väsymys
• sähköiset tunteet ruumiinjäsenissä ja selkärangassa
• lihaskrampit
• flunssankaltaiset oireet
• intensiiviset unet
Nämä saattavat olla kaikki maapallon läpikäymien muutosten aiheuttamia. Ihmiskehosta tulee herkempi uusille värähtelyille.
Fyysinen ruumis on jo alkanut muuttua. Uutta valoruumista luodaan. Universumi ohjelmoi DNA:mme uusiksi (kuten Mayojen ennustus kertoi). Saamme uusia intuitiivisia ja parantavia kykyjä. Jokaisena vuonna nämä ilmiöt kymmenkertaistuvat. Silmistä tulee kissankaltaiset tottuakseen uuteen ympäristöön ja valoon.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...