Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.8.2017

Suuri merkki taivaalla - Kaunis koru Sinulla

Suuri merkki taivaalla: Nainen vaatetettu Auringolla, Kuu jalkojensa alla ja pään päällä seppeleenä 12 tähteä. Tämä kuvio tulee tarkaksi 23.9.2017, jolloin arvomme yhdelle onnelliselle ajankohtaan "sattumalta" syntyneen korun erittäin intuitiiviselta parantavia koruja valmistavalta taiteilijalta Elena Nestorovalta. Hän ei tiennyt mitään tästä Suuresta merkistä antamaani tilaustyötä tehdessään. Korun kuvio olisi voinut olla ihan mitä tahansa.

Olen varma, että korun voittaja saa sen myötä paljon muitakin taivaallisia lahjoja jostain tuolta korkeuksista. Koru tulee muistuttamaan omistajaansa ainutlaatuisista kyvyistä ja vahvasta yhteydestä kosmoksen viisauteen. Tämä on 12 horoskooppimerkkiä kattavan koruvalikoimamme ensimmäinen ja täysin uniikki kappale, jonka arvoa ei pysty rahassa mittaamaan.

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kommentoit vain kilpailua Facebookissa niin olet mukana arvonnassa.

 

Tunteet ja tunnelmat vaihtelevat niin voimakkaasti, ettei tosiaan tiedä mitä on tapahtumassa. Edellisyönä tunsin aivan mielettömän energialatauksen koko kehossa. Tuntui, että pakahdun siihen voiman tunteeseen. Viime yönä tunsin vanteen pääni ympärillä niin voimakkaana, että en millään saanut nukuttua. En myöskään pystynyt liikahtamaan paikaltani. Piti vain olla siinä valveilla. Ajantajua ei ollut ja tapahtuman kestosta ei ole mitään käsitystä. Päänsärky jatkui pitkälle aamupäivään, mutta se ei ollut tavallista päänsärkyä, vaan jotain muuta.

Suosittelen seuraamaan omia tunnetiloja pelottomasti ja näkemään ne osana oman DNA:n uudistumista. Erilaiset kivut ja kolotukset saattavat hyvinkin olla merkkejä kehosi ja henkesi uudistumisesta. Kommentit omista tunnelmista ovat enemmän kuin tervetulleita vertaistueksi ja ymmärryksen lisäämiseksi. Voimme auttaa toisiamme kokemuksia jakamalla. Kiitos!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...