Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.8.2017

Täydellinen auringonpimennys ravistelee dna:ta

Tänään eletään täydellisen auringonpimennyksen päivää ja jollain ihmeellisellä tavalla tunnen sen kehossani olevana jännityksenä ja hetkellisinä tyhjyyden tunteina. Olen itse ollut kokemassa auringonpimennystä täällä Suomessa ja hetki oli tosiaan ikimuistoinen. Tämänkertainen pimennys tapahtuu USA:n etelävaltioissa hetkellä, jolloin maassa kiehuu pelottavan tuntuinen soppa juurikin etelä- ja pohjoisvaltioiden näkemysten välillä karkeasti yleistäen. Paikalla on yli miljoona asian harrastajaa tai muuten vain pimennyksestä kiinnostunutta turistia. Amerikka hiljenee hetkeksi noin 19 - 21 suomen aikaa.

Sisimmässäni tiedän, että koko maapallo hiljenee ja pääsemme kokemaan koko ihmiskunnan tulevaisuuteen vaikuttavat energiat kukin omalla tavallamme. Minulle tämä on tärkeä päivä ja tästä alkaa tärkeä kuukausi lähestyessämme syyspäivän tasausta, jonka aikana esittäytyy SUURI MERKKI taivaalla. Asiasta on niin valtavasti materiaalia netissä, ettei siitä ota kukaan selkoa. Osa pelottelee ihmisiä ja osa rauhoittelee. Minä koen tämän ajan tärkeänä rauhoittumisen aikana, josta seuraa jotain todella hyvää. Tällainen energia porautuu jonnekin DNA-rakenteen ytimeen ja siksi on hyvä hiukan valmistautua tähän hetkeen.

Haluan tämän blogin myötä houkutella myös Sinut rauhoittamaan tahtia ja elämään mahdollisimman hyvässä tasapainossa itsesi kanssa. Olin viikonloppuna menossa ystäväni häihin hiukan huolissani, ehdinkö sinne ajoissa. Silloin tajusin, että eivät ne ole minun hääni. Tuskin kukaan ehtisi kiinnittää huomiota siihen, puuttuuko yksi vieras joukosta. Oivallus oli ihanan vapauttava ja ymmärsin sen koskevan kaikkia elämäni tapahtumia. En voi koskaan olla myöhässä sieltä, missä itse olen ja vain sieltä se rauha löytyy uudelleen ja uudelleen. Auringonpimennystä seuraavan kuukauden aikana ei mielestäni tarvitse mitään muuta muistaa, kuin luottamus siihen, että on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Samaa minulle muistutteli Auringonpaluu karttani ja etenkin Kalat keskitaivaan merkkinä. Ellei joku tapahdu flowssa, ei sen tarvitse tapahtua ollenkaan.                  

Viikon tarjous AURINGONPALUU

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...