Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.8.2017

Astrologi kolaroi ekana koulupäivänä

Olen aamusta alkaen kuunnellut koulujen alkamisesta ja varovaisuudesta liikenteessä. Kävin hakemassa aika ison muuttoauton iltapäivällä ja ajaminen ei tosiaan sujunut suunnitelmien mukaan. Kaukajärven liikekeskuksen kohdalla on ahdasta ja niinpä osuin kuormurin peilillä linja-auton peiliin. En osannut hahmottaa autoni leveyttä ja niin sitten rysähti. Mitään vakavampaa ei tapahtunut. Autoni peilin takasuoja putosi tielle ja meni rikki takana tulevan auton ajaessa sen päälle.

Säikähdin niin paljon, että vielä pari tuntia jälkeenpäin olin melkein toimintakyvytön, eikä minusta ollut paljon apua muuttopuuhissa. Huolimattomuus harmittaa, vaikka onnettomuuden voi laskea kokemattomuuden piikkiin. Varmasti monille käy samalla tavalla samankaltaisessa paikassa. Ison auton kanssa joutuu huomioimaan paljon enemmän asioita ja joku on aina ajamassa ensimmäisiä ajojaan. Varoin koko ajan suojateitä ja risteyksien pyöräteitä, mutta bussia en osannut varoa. Nyt osaan hiukan paremmin ja alan pikkuhiljaa tasaantua.

Huomaan olevani tosi vaativa ja kriittinen itselleni näin pienessä asiassa. Luulen tietäväni miltä sellaisesta kuorma-auton tai bussin kuljettajasta tuntuu, joka on ajanut lapsen päälle. Kukaan ei tee sitä tahallaan, mutta kaikkeen ei kukaan koskaan pysty varautumaan. Jalan ja polkupyörällä kulkeva on pohjimmiltaan itse vastuussa siitä, että varoo koko ajan kaikkea moottoriliikennettä. Lasten kanssa kannattaa kulkea koulumatkaa yhdessä ja opastaa katselemaan tarkasti ympärilleen aina kadulla tai maantiellä kulkiessaan.

Myös koululaisten ja lasten vanhempina teemme virheitä, vaikka kukaan ei varmasti haluaisi sellaista tapahtuvan. Lasten on elämää oppiakseen ihan pakko tehdä monenlaisia virheitä tai pikemminkin havointoja siitä mitä mistäkin tekemisestä seuraa. Mitään muuta tehokasta oppimiskeinoa ei ole olemassa sen paremmin aikuisille kuin lapsille. Minua auttoin nuorimman lapseni kanssa aivan valtavasti se, että esikoulun opettaja pyysi minua katsomaan lapseni astrologista karttaa, koska lapsi käyttäytyi aggressiivisesti opettajia ja muita esikoululaisia kohtaan. Astrologina en ollut tutustunut oman lapseni karttaan, mutta yhdessä vaimoni kanssa perehdyimme siihen vielä samana iltana.

Itkuhan siinä tuli, kun oivalsimme syyn moiselle käyttäytymiselle. Soturilapsi toimii tuolla tavalla, jos vanhemmat ovat epävarmoja tai millään tavalla pelkäävät lapsensa käyttäytymistä. Sattuihan se sydämeen, todeta toimineensa väärällä tavalla. Kerrassaan ihmeellistä oli se, että lapsemme häiriökäyttäytyminen loppui kuin seinään vain siksi, että vanhempina nyt ymmärsimme häntä. Emme ehtineet puhumaan asiasta lapsen kanssa emmekä muutenkaan tehneet mitään tietoisia korjausliikkeitä. Tilanne tosiaan rauhoittui noilta osin lopullisesti. Ei se varmaan aina ole yhtä pienestä kiinni, mutta suosittelen silti vilpittömästi tutustumaan avoimin ja ymmärtäväisin mielin lapsesi astrologiseen karttaan Valon Lapsi tulkinnan avulla, joka on nyt viikon tarjouksena. Ellet ole tyytyväinen lukemaasi, palautan maksamasi summan ilman kyselyitä.

Viikon tarjous: Valon Lapsi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...