Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.7.2017

Voima heikkoudessa - Vieraileva bloggaajamme Marika Rita

Tämänkertainen tekstini käsittelee sitä, kuinka voiman salaisuus piilee heikkoudessa. Kun ihminen joutuu kaikista tukalimpaan tilanteeseen ja huomaa olevansa avuton ja heikko, alkaa usein aivan uusia, käyttämättömiä voimavaroja ilmetä. Potentiaalimme on paljon suurempi, kuin voimme ikinä ymmärtää.

Yksi suurimmista läksyistä itselläni on ollut oman heikkouteni tunnistaminen, hyväksyminen ja sen myötä avun pyytäminen. Kasvoin maskuliinisuutta arvostavassa ympäristössä ja totuin ottamaan vahvan roolin. Pidin loistavana kehuna esimerkiksi sitä, kun miespuoliset kaverini kommentoivat minun naisena olevan “hyvä jätkä”. Luulin, että on hyve olla aina jaksava ja mieluiten jaksaa aina yksin. Luulin myös, että mitä enemmän jaksan itsekseni, sitä paremmin asiat sujuvat. Kuinka väärässä olinkaan! Kuinka vaikeaa mutta parantavaa oli todeta ensin itselleen ja sitten toisille, että en jaksa, en osaa, tarvitsen apua. Aluksi avun pyytäminen tuntui täysin turhalta. Kun tiedostin sen tärkeyden ja helpottavuuden, se alkoi pikkuhiljaa tuntua kannattavalta. Joissain tilanteissa se tuli välttämättömäksi, ja nykyään elän avunpyytämisen kanssa aikaa, jossa tiedän, että se on täysin luonnollista ja jopa tervettä, vaikka ei silti vieläkään aina helppoa. Harjoittelen heikkona olemista edelleen, ja nykyään otan suurena kohteliaisuutena esimerkiksi sen, jos minulle pidetään vaikkapa ovea auki.

Homeopatian voima kiteytyy mielestäni hyvin myös herkkyyteen. Homeopatiassa vähemmän on enemmän. Eräs homeopatian pääprinsiippi on, että valmistetta otetaan pienin mahdollinen määrä, joskus yksi annos riittää. Sen toimivuutta ihmetellään joiltain tahoilta edelleen. Yleinen ihmettelyn aihe on juuri se, miten homeopaattinen valmiste, pienen pieni rae voi toimia, jos siinä ei ole jotain tehokasta vaikuttavaa ainetta. Fyysikoiden mittausten mukaan homeopaattisessa valmisteessa ei ole enää molekyyliäkään jäljellä alkuperäisestä aineesta, ja näin ollen ihmetyttää kuinka se voi tehota parantamaan esimerkiksi rajun korvatulehduksen, jos ei voimaa, parantavaa ainetta ole? Pitkälle kehittynyt kvanttifysiikka on kuitenkin voinut todeta, että kun tarkan kaavan mukaan tehdyn, alkuperäisen aineen vedellä laimentamisen jälkeen homeopaattisessa valmisteessa ei jäljellä todella ole enää materiaa, on jäljellä silti vielä jotakin, ja tämä jokin on nanopartikkeleita, liikettä, energiaa. Kun kehon solut saavat siis pienimmän mahdollisen annoksen informaatiota alkuperäisen aineen energiasta, alkaa paranemista tapahtua.

Hyvä esimerkki heikkouden voimasta on myös vauvan tai jonkin lemmikkipennun tulo taloon. Kuinka pieni olento vain olemalla niin suloinen tai äänekäs saa suuria tapahtumaan; koko talon hetkessä sekaisin ja muut perheenjäsenet tekemään mitä kummallisempia asioita. Puhumattakaan hennon kosketuksen, ystävällisen sanan tai pienen hymyn voimasta. Kiinnostavaa on myös se, että juuri naisen keho fyysiseltä ulkoiselta voimaltaan heikompana pystyy kehittämään sisällään kokonaisen uuden elämän. Herkkyyden voimaa sekin.

Kun ensi kerralla löydät itsesi ajattelemasta, että jokin juttu on niin pieni, että se kannattaa jättää tekemättä koska ei se varmaan mitään muuta, muista Dalai Laman sanat: “If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.”

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi homeopaattiseen konsultaatioon tunnistamaan omia heikkouksiasi sekä kehittämään sen kautta itsetuntemustasi ja tervettä, sisäistä vahvuuttasi! Hämeenlinnassa otan taas vastaan elokuusta alkaen Wetterhoffin Talossa, Palokunnankatu 9. Ajanvaraus 040 7389944 tai marika.rita@homeopaattisi.fi

Marika     http://www.homeopaattisi.fi/

Kirjoittaja on klassinen homeopaatti, NLP Trainer, Rentoutusohjaaja, yksinkertaisuuden moninaisuutta rakastava elämän ihmettelijä ja kolmen lapsen äiti

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...