Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.7.2017

Täydenkuun tärinöissä 8-10.7

Perhoset pörräävät vatsassa täydenkuun tehdessä tuloaan, mutta jotenkin positiivisella tavalla, vaikka Kuu loimottaa melko tarkassa oppositiossa syntymäkarttani Aurinkoon. Asiaa tietysti auttaa sen asian ymmärtäminen, ettei näin aggressiivinen täysikuu jätä mahdollisuutta tehdä yhtään mitään kenenkään mieliksi. Tilauksessa olisi velvollisuusmatka sukulaisten luokse ja jonain muuna hetkenä olisin vain mennyt paikalle sellaisella ajatuksella, että minua oikeasti odotetaan sinne. Nyt hiukan tarkemmin ajatellessani olen varma, ettei kukaan edes huomaa poissaoloani. Läsnäoloni saatettaisiin huomata liiankin hyvin puhumattomuuteni ja vetäytymiseni vuoksi.

 Aurinko ja Mars ovat oppositiossa Plutoon ja Kuuhun, enkä äkkiä keksi toista yhtä aggressiivista yhdistelmää täysikuun hetkelle. Jo valmistautuminen tähän viikonloppuun on vaatinut vetäytymistä omiin oloihin, eikä sunnuntaina täydeksi tuleva Kuu millään tavalla ole lisäämässä avoimuutta ihmisten väliseen kanssakäymiseen. Kuolemaan ja uudelleen syntymisen kiertokulkua valvova Haades (Pluto) pakottaa meidät ajoittain kääntymään sisäänpäin ja pudottautumaan omaan keskukseemme.

 Samaan aikaan tämä yhdistelmä on äärimmäisen voimakas ja tehokas, joten on ymmärrettävää, ettei omien fiilisten ja tunnelmien ymmärtäminen ole ihan niitä helpoimpia askareita. Muistutan itseäni ja samalla Sinua siitä, että tärkeintä ei ole mitä tekee, vaan miten sen tekee. Täydellinen omistautuminen vaikkapa golfkierrokselle on elämän ja tulevaisuuden kannalta yhtä tärkeä juttu kuin mikä tahansa muu tekeminen. Se merkityksellisin uudistuminen tapahtuu jossain syvällä sisimmässämme, eikä tekemisen kohteella ole mitään muuta merkitystä, kuin antaa mahdollisuus täydelliseen syventymiseen johonkin itselle tärkeään tekemiseen tai vain olemiseen.

 Saapa nähdä, mitä omaan viikonloppuuni tulee sisältymään tällä tietoisuudella. Uskalla Sinäkin löytää se kaikkein innostavin oma juttusi viikonlopun aikana ja anna kaiken muun mennä menojaan. Kaikelle muulle riittää aikaa myöhemminkin, mutta tällaista omaan keskukseen pudottautumisen mahdollisuutta ei ole näkyvissä vuosikausiin. Tehkäämme tästä yhdessä huikean intensiivinen kokemus kukin itsellemme. Sillä tavalla olemme parhaiten mukana kollektiivisessa kehitysprosessissa.

Täysikuun innoittamana päätin jatkaa kesäalea, etteivät pääse astrologin housut tippumaan. Kuuma kesäale jatkuu 10.7 saakka

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...