Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.7.2017

Tänään synnyn uudelleen

Kuinka etuoikeutettua onkaan päästä kokemaan syntymisen ihme uudelleen tänään 5.7.2017. 61 vuotta on nyt tullut tätä pallon pintaa tallattua ja edelleen tuntuu siltä, että matka on vasta alussa ja ne kaikkein tärkeimmät kokemukset vasta edessä. Katsellessani elämääni taaksepäin, löydän sieltä kaksi suurta käännekohtaa. Ensimmäinen sellainen oli se hetki, kun minulle tehtiin ensimmäinen astrologinen tulkinta tamperelaisen Voitto Harjun toimesta. Hän on minun elämäni suurin guru, jota en toki ole päivääkään opetuslapsen lailla seurannut, mutta muuten kunnioitan edelleen suunnattomasti. Hän kertoi pyytämättä muutaman minuutin aikana, mitä elämässäni oli menossa ja mitä siihen oli tulossa. En ollut aikaisemmin koskaan lukenut edes horoskooppeja lehdistä, mutta hänen lyhyt jutustelunsa iski kuin tuhat salamaa ja antoi uuden ymmärryksen todella vaikeassa vaiheessa ollutta elämääni kohtaan.

Toinen suuri herättäjä oli hiukan myöhemmin Lauri Siirala, jonka järjestämässä 3 viikon sessiossa kohtasin elämäni suurimpia pelkoja ja aloitin pitkän matkan niiden selättämiseksi. Silloin itkin lähes taukoamatta kaksi vuorokautta ja edelleen itken helposti sekä ilosta että surusta, mikä on ihana asia. Nyt olen ostanut itselleni syntymäpäivälahjaksi paikan hänen järjestämälleen kesätapahtumalle 4-6.8.2017 "Olemisen Keitaalla", joka pidetään Kemiön saarella. https://laurisiirala.fi/olemisen-keitaalla/

Tästä alkava UUSI VUOTENI tulee Auringonpaluukarttani perusteella olemaan yksi luovuuteni vahvimmista vuosista Kalojen merkin tullessa keskitaivaalleni yhtymään Chironin kanssa. Nousumerkkini tulevalle aurinkovuodelle on Leijona ja voi sentään kuinka leijonamainen olo minulla nyt onkaan. Auringonpaluutulkintaa lukiessani näen Voten kasvot edessäni ja tunnen ihmeellisen voiman imeytyvän jokaiseen soluuni. Olen kirjoittanut tulkinnan tekstit jo muutama vuosi sitten, enkä voi muuta kuin suuresti ihmetellä, kuinka osuvasti ja kannustavasti olen tulevasta vuodestani kertoillut. Oma tulkintani oli kolmanneksi paras syntymäpäivälahjani, toiseksi paras olet Sinä tämän blogini lukijana ja se paras on rakkaan vaimoni onnitteluhalaus.

KIITOS KAIKILLE MINUA ONNITELLEILLE JA ONNITTELEVILLE JO ETUKÄTEEN      t. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...