Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.6.2017

KESÄPÄIVÄNSEISAUS 21.6.2017

Minulle tämä kesäpäivänseisaus on ajankohdaltaan se ainoa oikea Juhannus, kuten se alunperin onkin ollut. Katolinen kirkko muutti juhlapäiväksi 24.6 siksi, että se on tasan puolen vuoden eteäisyydellä Jeesuksen syntymähetkestä eli 25.12. Vuodesta 1955 eli jo ennen minun syntymääni ajankohta määriteltiin viikonloppuun osuvaksi lauantaiksi 20-26.6 välillä. Silloin se oli ylimääräinen vapaa, koska lauantai oli työpäivä. Nyt juhannus ei enää lisää vapaapäivien määrää ja on siinä mielessä vähän tylsempi juttu kuin aikoinaan.

Kesäpäivänseisaus ja siksi myös juhannus on valon juhla, joka minun osaltani käynnistyi hienoisen matalapaineen alaisuudessa silmätulehduksen ja hammasoperaation vuoksi, eikä tuo sade ainakaan helpottanut vireystilani kohoamista. Virallinen juhannus osuu tänä vuonna uudenkuun hetkeen, jolloin myös Venus ja Pluto ovat tarkassa kolmiossa keskenään. Päänsärystä ja pienoisesta silmäkulman jomotuksesta huolimatta olen aivan innoissani valmistautumassa juhannuksen viettoon juuri siksi, että hauska ja iloinen viikonloppu johdattaa menestykselliseen loppukesään ainakin planeettakuvioiden perusteella.

Tänään eli ainoana astrologisesti oikeana juhannuksena hauskuus jää minun osaltani raakasuklaalla koristeltuun kahvihetkeen ja suhteellisen voimattomaan loikoiluun punkan pohjalla. Olo on väkisinkin turhauttava, kun olisi paljon muutakin tekemistä, mutta toisaalta tiedän sataprosenttisella varmuudella, että tuolle "tärkeälle" tekemiselle on olemassa parempi hetki jossain tulevaisuudessa. Maya-astrologian kannalta kesäpäivänseisaus vietetään aina 21.6 ja se on suuri juhlapäivä, jolloin ei kuulu tehdä mitään muuta kuin kunnioittaa Auringon viisasta valoa ja nauttia siitä. Sitähän minä nyt teen. Siellähän se loistaa pilvien takana ainakin täälltä Hämeenlinnasta katseltuna. Käy ihmeessä vilkaisemassa, miltä Maya-astrologinen kesäpäivänseisaus vaikuttaa Maya-astrologin silmin. Minun päivääni juttu piristi kummasti.laughing

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...