Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.6.2017

Mitä astrologi tuumaili 6.12.2016 Suomen juhlavuodesta

Ihan pakko laittaa tämä joulukuussa kirjoittamani artikkeli  jakoon.

 

ONNEA SUOMI 99v

Olemme valtiona saavuttaneet jo ihmiselle korkean iän, mutta valtiolle tämä 99 vuotta ei ole vielä niin merkittävä, vai onko sittenkin? Monet eivät uskoneet itsenäisyystaistelusta eivätkä sen jälkeen sotakorvauksista selviämiseen, mutta tässä sitä nyt ollaan.  Noin sataan vuoteen mahtuu paljon dramaattisia tapahtumia maailmansodat mukaan lukien, mutta historian me tiedämme ja siksi on luontevaa siirtyä tulevan vuoden näkymiin.

Mitä tästä synttärijuhlasta lähtee liikkeelle?

Saturnus tekee juurikin tässä synttäreiden alla yhtymää Suomen kartan Auringolle. Tämä kuvio käynnistää uutta 28v mittaista konkreettisen rakentamisen aikaa. Kuinka hyvin valitsemamme päättäjät ovat tässä rakennustyössä onnistumassa, jää jokaisen omassa mielessään ratkaistavaksi. Ajankohta olisi hyvä selkeille ja kauaskantoisille päätöksille, jos vain joku osaisi sellaisia tehdä.

Potkua pitäisi riittää

Pluto tekee kolmiota Suomen kartan Marsille, joka tarkoittaa suuria mahdollisuuksia vaikuttaa ja toimia kansainvälisillä poliittisilla ja taloudellisilla kentillä. Tällainen kuvio saattaisi olla hyvä starttinappula vaikkapa urheilua ja muita kilpailuja ajatellen. Eipä muutama maailmanmestaruus olisi ollenkaan pahitteeksi vaikkapa yleisurheilussa, hiihdossa, jääkiekossa tai joissakin muissa lajeissa. Saarahan näyttää jo hyvää esimerkkiä suomalaisesta osaamisesta.

Sekaannuksia, kähmintää, valheita

Vaikka Saturnus ja Pluto antavat aihetta odottaa oikeinkin hyviä uutisia, niin Neptunus vetelee mattoa jalkojen alta sitäkin pontevammin. Neptunus tekee oppositiota Kuulle ja Neliötä Auringolle. On oletettavaa, että tällaisena aikana selviää piilossa pidettyjä asioita, väärinkäytöksiä ja suoranaisia valheita. Maailman politiikassa on toki osoitettu ihan hiljattain, että valehteleminen puree kansanjoukkoihin aina presidentin vaaleja myöten. Miten me suomalaiset mahdamme suhtautua tulossa olevaan paljastusten aikaan? Ehkä emme jäyhään tyyliimme juuri mitenkään.

Pysyykö hallitus pystyssä?

Neptunuksen tiukassa otteessa tapahtuu nopeasti täysin yllättäviä ja odottamattomia asioita etenkin sellaisille poliitikoille ja päättäjille, jotka ovat tieten tahtoen käyttäneet valta-asemaa hyväkseen liian paljon ja liian näkyvästi, jotta se voisi olla hyväksyttävää. Näin kiperinä ja taloudellisesti haastavina aikoina kansan ääni saattaa nousta dramaattisen voimakkaaksi. Ja Neptunuksesta on kokemuksia niin hallitusten kuin valtakunnallisten raja-aitojen kaatajana. Katsotaanpa mitä se meille tarkoittaa.

Millaista Suomea juhlitaan ensi vuonna?

Varsinaisia ennustuksia tulevista tapahtumista ei kannata mennä heittelemään suuntaan tai toiseen, sillä valtaosa tulossa olevasta on toistaiseksi sankan sumuseinän takana. Vuoden kuluttua näemme, kuinka ihmeellisissä olosuhteissa pääsemme satavuotiasta Suomea juhlimaan. Veikkaan, että muutama pää ehtii pudota ennen varsinaisten juhlallisuuksien alkua. Bileethän toki käynnistyvät jo vuoden vaihtuessa Mannerheimintiellä, kun satavuotisjuhlallisuudet avataan varsin näyttävästi tanssin ja laulun merkeissä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...