Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.6.2017

Aurinko löysi risukasan

Ihan ensimmäiseksi suuret kiitokseni myötätunnosta ja mukana elämisestä kaikille edellisen blogini lukeneille ja erityisesti siihen kommentoineille. Sain kommenteista ja sähköpostiini tulleista viesteistä paljon uutta voimaa ja ennen kaikkea luottamusta siihen, että kaikki järjestyy. En olisi maanantaina voinut uskoa, kuinka positiiviseksi ja rakkaudelliseksi tämä dramaattinen tunnemyrskyni tulisi kääntymään viikonloppuun mennessä. Lääkemyrkytykseksi todettu oirehtiminen on edelleen vakava tilanne, mutta syyn selvittyä asia on etenemässä nopeasti lääkityksen purkuun ja on oletettavaa, että oireet poistuvat hoidon seurauksena.

Kuten edellisessä blogissani jo kirjoitin, ratkaisu ei tosiaan ollut minun käsissäni. Jollain tavalla tuo valtava tunnelataus kuitenkin kuului asiaan ja vaikutti - ellei muuhun - niin ainakin omaan käyttäytymiseeni. Moni asia sai kokonaan uudenlaisen arvojärjestyksen muutaman päivän sisällä. Näin kaikki kohtaamani ihmiset uudenlaisessa valossa ja tunnistin heistä huokuvan ainutlaatuisuuden. Tapasin vain toinen toistaan ihanampia ihmisiä eläinpuistossa, kahvilassa, laivarannassa, kaupassa...

Nyt ymmärrän, että myös pelottavilla tunteilla ja jopa paniikilla on oma paikkansa elämässämme. Hetken aikaa olin kaikkea muuta kuin ajatuksissani selkeä ja elämän kantamiseen uskova astrologi. Nyt osaan arvostaa tunteiden vallassa olevia ihmisiä uudella tavalla. Yksikään tunnetila ei ole väärä tai huono. Se on kokijalleen täyttä totta ja sillä on oma tärkeä tarkoituksensa. Pelottavan tai ahdistavan tunteen vallassa olevaa lähimmäistä voi tukea parhaiten hänen tunteensa hyväksymällä ja valamalla uskoa siihen, että kaikki tulee vielä kääntymään parhain päin. Saamani kommentit auttoivat minua jatkamaan matkaani ja kohtaamaan omia pelkojani. Ympärilläni oli äkkiä suuri määrä enkeleitä. Kiitos parantavista ajatuksista ja sanoista. Olen niistä valtavan kiitollinen.

Uskon, että tämän kokemukseni jälkeen Enkeleitä on liikkeellä vieläkin enemmän. Olkaamme tänään aivan erityisen huomaavaisia ja ymmärtäväisiä kaikille kohtaamillemme kanssakulkijoille. Enkeleille on nyt kasvava tilaus.

 

 Viikon tarjous: Auringonpaluu 19,90€ (29,90€)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...