Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.5.2017

Tyhjyydessä on suuri siunaus

Viikonloppuna iski päälle täysin epätodellinen tunnelma, kun koko alkava viikko meni hetkessä uusiin puihin. Lomaviikko keskeytyi henkilökohtaisista syistä kahden päivän jälkeen jo sunnuntai-iltana, eikä golfmailoja tarvitse kaivaa esille ollenkaan. Huomaan olevani tekemisissä läheisteni vakavien terveydellisten ongelmien kanssa ilman pienintäkään käsitystä, mitä voisin asioille tehdä. Tyhjä olo velloo vatsanpohjassa ja tilanteeseen meneminen pelottaa ihan tosissaan. Olen ollut kova opastamaan ihmisiä vapautumaan turhasta huolehtimisesta ja olen tänä aamuna ladannut itseni täyteen uskoa ja luottamusta. Tiedän toki, että kaikki on juuri niin hyvin kuin ikinä voi olla ja että oikeat ratkaisut löytyvät ajan myötä. Nyt odotan ja vaadin itseltäni jotain sellaista, johon minulla ei ole tietoa, taitoa eikä resursseja. Oloni on tyhjä ja voimaton.

Kiitos, että saan kirjoittaa ja jakaa olotilani kanssasi. Tämä kaikki kuuluu elämääni juuri tällaisena ja minulla on alkamassa suorastaan kutkuttava auringonpaluuvuosi. Auringonpaluukarttani keskitaivas on Kaloissa ja keskiyö Neitsyen merkissä. Siellä sanotaan tähän tapaan:

"Kotielämässä on menossa turhista velvoitteista vapautumisen vuosi

Tämän intuitiivisen urakehityksesi vuotena näet tavallista selkeämmin kaikki kotielämääsi liittyvät ongelmatilanteet ja pystyt myös ratkaisemaan ne melkein sormia napsauttamalla. Onnistumisen edellytyksenä on kuitenkin se, että katselet tilannetta ensisijaisesti omalta etkä muun perheesi kannalta. Saattamalla itseäsi häiritsevät asiat järjestykseen, tulevat myös läheistesi tilanteet kehittymään positiivisella tavalla eteenpäin.

Nyt sinun on keskityttävä kuuntelemaan omia fiiliksiäsi ja tuntemuksiasi äärimmäisen herkästi ja toimimaan päivä päivältä nopeammin havaitsemiesi puutteiden korjaamiseksi. Usein se tarkoittaa sellaisista omista turhista velvoitteista luopumista, jotka saavat perheenjäsenesi tai läheisesi nousemaan yllättävän kovaan vastarintaan. Jos näin käy, niin se on vain hyvä merkki ja osoittaa, että olet oikealla polulla oman ja läheistesi elämän parantamiseksi."

Tuntuu uskomattomalta, että Auringonpaluutulkinta antaa näin helpottavan näkökulman tähän tilanteeseen. Tyhjä oloni tulee juuri siitä, että en tunne voivani tehdä mitään ratkaisevaa rakkaitteni hyväksi. Tulkinnan luettuani ymmärsin, ettei konkreettisen avun antaminen tällä kertaa ole minun käsissäni. Läsnäolo on tärkeämpää kuin ratkaisun keksiminen. Lähden nyt kohtaamaan tilannetta paljon levollisemmalla mielellä. Kiitos kun kuuntelit!

Viikon tarjous: Auringonpaluu / katso video

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...