Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.4.2017

VARO Merkurius perääntyy 9.4 - 3.5

Merkurius asettaa jälleen kärsivällisyyden koetukselle perääntyessään Härän alkuasteissa. Tällä kertaa Merkuriuksella ei ole kontaktia muihin planeettoihin ja siksi saatamme selvitä tavallista helpommalla tästä kärsivällisyystestistä. Tällaisena aikana monet astrologian aktiiviset harrastajat heittäytyvät ylivarovaisiksi ja varovat tekemästä mitään tärkeitä kauppoja tai sopimuksia. Merkuriusta ei kuitenkaan voi huijata yhtä helposti kuin helppoa rahaa havittelevia köyhiä ihmisiä alikehittyneissä maissa äkkirikastumisen toivossa. Eilen törmäsin tällaiseen huijaukseen, joka jäi ikävällä tavalla pyörimään ajatuksissa. Ymmärrän kyllä sen, että joku voi sijoittaa "ylimääräistä" rahaa mieluummin hämärään kolikkobisnekseen kuin lottoon äkkirikastumisen toivossa, mutta silloin kun laitetaan viimeiset sentit likoon, se tuntuu enemmän väärältä.

Itse en jättänyt helpon rahan tilaisuutta käyttämättä Merkuriuksen perääntymisen vuoksi, vaan siksi että perehdyin asiaan jo ennen esittelyä ja tiesin mistä on kysymys. Oli mielenkiintoista katsella sivusta kuinka innokkaasti asiaan ennakolta perehtymättömät kuulijat imivät tarkasti suodatettua tietoa ja olivat valmiita liputtamaan pankkijärjestelmän tilalle tulevan uuden valuutan puolesta. Palkkiojärjestelmä on niin "selkeä ja palkitseva", että se houkuttelee luomaan illuusion osallistumisesta maailman parantamiseen ja vapauttamiseen rahan vallasta. Jos olisin tarttunut tilaisuuteen kaksi vuotta sitten. kun tämä kolikkobisnes käynnistettiin ja lähtenyt suosittelemaan sitä, olisin nyt rikas mies. Jos lähtisin nyt, niin minusta tulisi rikas muutamassa kuukaudessa. Ilmaista rahaa ei kuitenkaan ole. Jonkun on pakko menettää se, minkä minä voitan. Pyramidipelissä viimeksi tulleet menettävät rahansa tai oikeastaan kaikki jotka ostavat ilmaa, lähtemättä tekemään bisnestä ja sellaisia on noin 95% mukaan lähteneistä. Koulutuspaketin ostettuasi, sitä ei voi muuttaa takaisin rahaksi, eikä kukaan ole vastuussa optiokolikoiden arvosta, jos ne joskus tulevat maksuvälineiksi.

Merkuriuksen perääntyessä kannattaa kuunnella ja katsella päätöstä vaativaa asiaa tavallista tarkemmin ja etenkin silloin, kun joku hoputtaa tekemään nopeaa ratkaisua. Pahin skenaario on se, että lykkää päätöstä vain tämän perääntymisen vuoksi. Siihen ei astrologian kanssa pitäisi koskaan mennä. Kun punnitset ja sulattelet asiaa sydämessäsi, tiedät mitä Sinun tulee tehdä. Tasan puolet eteesi tulevista mahdollisuuksista ansaitsevat kielteisen ja puolet myönteisen vastauksen planeettojen liikkeistä huolimatta. Minunkin oli kuunneltava todella tarkasti, laitanko näin kantaa ottavan tekstin liikenteeseen, mutta sydämeni ei jätä muuta vaihtoehtoa. Sinähän lopulta päätät mitä teet ja minkä katsot oikeaksi ja minkä vääräksi. Älköön kukaan uskoko minua, vaan ainoastaan omaa sydäntään. Sen saa aina sanoa, mihin itse uskoo.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...