Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.4.2017

TÄYSIKUU RAVISTELEE RAKENTEITA 11.4

Nyt on syytä pitää hatusta kiinni ja pyrkiä säilyttämään sisäinen rauha kaikessa tekemisessä ja kaikissa tapaamisissa. Aggressiot nousevat pintaan tämänkertaisen täydenkuun aikana varoittamatta ja yllättävän voimakkaina. Siksi on tärkeää ja viisasta olla koko alkuviikon äärimmäisen tietoinen omasta käyttäytymisestä. Kun olet menossa johonkin tärkeään tai kriittiseen tapaamiseen, niin kokeile hidastettua kävelyä tai hidastettuja liikkeitä. Opin tämän menetelmän Zen ja Golf kirjasta. Kokemuksesta tiedän aivan varmasti, että se parantaa peliä golfkentällä, mutta tänään testasin menetelmää puhelinkaupassa ja toimi kuin junan vessa (siis entisajan junan vessa eli reikä suoraan raiteille).

Rauhattomuus ja levottomuus kuuluvat aina täysikuuhun, mutta nyt täysikuu ottaa paikkansa osana yhteiskuntaa ja valtarakenteita heiluttavaa T-Ristiä, jolloin paine energian purkamiselle on tavallista kovempi. Mitä ikinä onkaan päiviesi ohjelmassa, niin ole valmis tekemään ratkaisevia päätöksiä muiden reaktioita pelkäämättä. Tämänkertaisen täysikuun teemana on oman totuutesi kunnioittaminen ihan sitten niin viimeisen päälle. Älä suotta yritä antaa ymmärrettävää selitystä omalle näkemyksellesi, vaan hyväksy se oikeaksi tunteesi perusteella. Ellei joku juttu nyt kuulu Sinun elämääsi, niin ei sitten kuulu ja sillä hyvä. Tunne sisäinen voima päätöksesi takana ja nauti päätöksesi pitämisestä. Pienikin painostaminen on merkki jonkinlaisesta epärehellisyydestä ja saa tunteet kuumenemaan.

Koitetaan siis olla painostamatta ketään ja pyritään kunnioittamaan toisten näkemystä heille oikeana vaihtoehtona. Viikonloppuna pääsin pitämään pientä vauvaa sylissäni ja siitä lukien olen katsellut tätä maailmaa ihan uudesta näkökulmasta. Tietysti olin tehnyt vauvelille tulkinnan ja muistin mitä se piti sisällään. Ihmeellistä kuinka vahvana kartan tärkein tekijä heijastui kuukauden ikäisestä pienokaisesta. Innostuin tekemään itselleni ja vaimolleni Valon Lapsi tulkinnan. Sisältö veti aika hiljaiseksi. Jollain tavalla tuo lapsen vanhemmille suunnattu tulkinta avasi tietoisuutta minusta itsestäni enemmän kuin mikään aikuiselle suunnatuista tulkinnoista.

Saattaisi tehdä hyvää myös Sinulle ja hintakin on pohjalukemissa. Viikon tarjous - Valon Lapsi vain 15,90€(norm 29,90€)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...