Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.4.2017

Venus kutsuu kauniimpaan elämään

Venuksen kiertorata muodostaa kahdeksan vuoden välein kauniin elämänkukkakuvion ja nyt on lähtenyt juuri liikkeelle uusi jakso Venuksen perääntyessä Oinaan merkin puolelle. Vanhat arvot ovat nyt jääneet taakse ja se tuntuu ainakin minulla melkein pelottavana tyhjyytenä. Mikään ei tunnu miltään, eikä mikään edes maistu hyvältä. Osa tunnelmasta saattaa toki johtua aikaerosta ja siihen liittyvästä väsymyksestä. Tämä on kuitenkin astrologisesti tärkeää ja merkityksellistä aikaa, jolloin tulee löytää mahdollisimman paljon kaikenlaista kivaa päivittäiseen elämään.

Helppoa se ei nyt ole tarkasta Saturnuksen neliöstä johtuen. Itseään ei pysty huijaamaan millään vanhalla jutulla, koska kaikki aikansa elänyt imaisee vain energiat veks ja siinä sitä sitten haukot henkeä hetken aikaa. Turha siis etsiä mitään ratkiriemukasta tällaisena aikana, mutta jos löydät keinon rauhalliseen ja kivaan olemiseen, niin sekin on jo hyvä saavutus. Venus lähtee etenemään ihan näillä näppäimillä ja tämä viikko auttaa näkemään, mitä en minä etkä omalta osaltasi Sinä halua raahata mukanasi seuraavalle Venuksen kierrokselle.

Mistään ei tarvitse tehdä yhtään sen hienompaa tai parempaa, kuin mitä se on ja miltä se tuntuu. Musta on mustaa ja valkoinen valkoista edelleen ja tasapainon saavuttamiseksi molemmille tulee antaa oma aikansa. Nyt musta ottaa oman huomionsa ja se tulee nähdä merkkinä valoisamman ajan alkamisesta. Minä reagoin tähän aikaan tavallista voimakkaammin ja jopa riitaisammin, koska Venus pakittelee tarkasti deskendentilläni eli ihmissuhteiden akselilla. Nyt kannattaa tarkistaa oman Venuksesi asema Astrokalenterista ja lukea viesti tavallista tarkemmin lähipäivien ruuduista kuukausinäkymässä. Minulla siellä lukee seuraavaa ja hiukan hiljaiseksi se vetää omia tunnelmia peilatessa. Täytynee tästä istahtaa aitouskoulun penkille hetkeksi aikaa.

Venus oppositio askendentti (Sepon astrokalenterissa tänään)

"Kohtaat nyt ihmisiä, jotka yllättäen arvostavat sinussa sellaisia piirteitä, joita et ole lainkaan tunnistanut itsessäsi. Näiden yllättävien tilanteiden myötä menettävät monet itsellesi luomasi ulkoiset arvot merkityksensä tai sitten ne muuttuvat radikaalisti. Nyt on henkisten arvojen löytymisen aika. Monet kokevat tämän ajan tyytymättömyytenä omaan parisuhteeseen ja rakkauselämään. Jos tunnistat samoja fiiliksiä, niin se on vain merkki suhteen rakentumisesta ulkoisten arvojen ja epäaitojen rakkaudenosoitusten varaan"

Viikon tarjous auttaa ymmärtämään itseäsi paremmin

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...