Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.3.2017

Kosmoksen merkkikieli

Viimeiset päivät täällä Thaimaan lämmössä herättävät kahdenlaisia tunteita. Toisaalta tuntuu haikealta jättää tämä ajattomuuden paratiisi, kun muistaa viime kerrasta, kuinka nopeasti vilkkaampi ja kiireisempi elämänrytmi tunkeutui ohjaamaan elämää Suomeen palattuani. Toisaalta mielen täyttää jännittynyt odotus siitä, mitä muutto Tampereelta Hämeenlinnaan käytännössä tarkoittaa. Elämä jatkuu tällä kertaa tyhjältä pöydältä ja uudessa ympäristössä.

Kun lähdön hetki lähestyy, tuntuu ettei saa mistään asiasta tai tekemisestä kunnolla kiinni. Tänään kuitenkin tapahtui sellainen yhteensattumien suma, että oloni rauhoittui täydellisesti. Navigaattori sekosi, poliisin ratsia hidasti matkaani ja sain oikean ajo-ohjeen 50 metriä ennen risteystä poliisin katsoessa rauhallisesti kännykkä korvalla ajamistani. En varmasti olisi huomannut koko risteystä normaalissa matkavauhdissa. Eihän tällainen ole mikään iso asia, mutta koin sen tärkeänä merkkinä siitä, että olen oikeassa suunnassa. Voin siis ihan rauhassa chillailla nämä viimeiset päivät ja jättää tilaa tapahtumassa oleville tärkeille muutoksille.

Aloitin näiden merkkien seuraamisen aikoinaan numeroista, joista oli helppo siirtyä planeettojen maailmaan. Nämä kaksi kosmoksen merkkikieltä saivat sittemmin seurakseen tarotit, riimut ja biorytmit. Käytän näitä menetelmiä edelleen hyväkseni, mutta se lopullinen vahvistus tulee lopulta aina elämältä itseltään. Merkkien seuraaminen vaatii edelleen itseluottamusta ja rohkeutta tehdä sitä, minkä kokee oikeaksi. Sitä on jokaisen ratkaisun jälkeen hiukan enemmän. Astrologian alkuajoilta muistan, kuinka masentavalta karttani aspektit ensin tuntuivat. Nyt olen suunnattoman kiitollinen jokaisesta voimaa sisältävästä neliöstä ja oppositiosta, joiden tiedostamisen jälkeen periksi antaminen on käynyt lähes mahdottomaksi.

Sivustollani www.astro.fi on nyt mahdollista käydä ihan ilmaiseksi tekemässä oma astrologinen kartta ja katsoa sen keskellä olevia aspekteja. Punaiset viivat kuvaavat Sinussa olevaa pysäyttämätöntä voimaa, vihreät kuvaavat joustavuutta ja taituruutta, siniset sisäistä pakkoa toteuttaa planeetan energiaa omalla tavallasi. Viikon tarjoukseni on kooste Sinun karttasi karmallisista tekijöistä: voimasta, joustavuudesta ja sisäisestä pakosta.

Kerro kommenteissa oma kokemuksesi kosmoksen merkkikielestä. Se saattaa olla ratkaiseva apu tai merkki jollekin blogin lukijalle juuri NYT.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...