Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.3.2017

Egon 5. ansa, Jos olisin sinä

Luen kirjaa "Elämän kultainen matkalippu - Lifes golden ticket / Brendon Burchard" Siinä tuodaan karun kauniisti esille meihin iskostettu alemmuudentunto, joka estää meitä luottamasta ensin itseemme ja sitä kautta niin ihmisiin kuin elämään ympärillämme. Se mitä toinen tekee, ei näytä hyvältä, tehokkaalta, fiksulta, reilulta jne. Tuossa tilanteessa katselen asiaa omalta kannaltani toisen menneisyyttä ja kokemuksia ymmärtämättä ja sanoa töksäytän: Sinun asemassasi minä kyllä...

Sama epäilys kohdistuu omalla vuorollaan perheen jäseniin, työyhteisöön, yhteistyökumppaneihin ja ystäviin. "Nyt sinä kyllä pilaat koko jutun, näinhän se pitäisi tehdä." Tästä ansasta vapautuminen tarkoittaa Toisen Mahdollisuuden käyttöön ottamista omassa elämässä - Oman päämäärän ja omien erityisominaisuuksien löytämistä tänään ihan uudella tavalla. "Tiedän, mitä tahdon ja sen myös teen." Silloin ei ole tarvetta puuttua toisten tekemisiin, vaikka olisikin samassa perheessä, yhteisössä tai projektissa mukana. Oma päätös voi perustua vain todelliseen asemaan ko. tilanteessa ja sen puitteissa tulee sitten toimia omalta kohdaltaan. Kun kaikki tekevät näin, on harmonia saavutettu.

 

5. Jos olisin sinä

Ego rakastaa antaa neuvoja, joita ei pyydetä. Se tuntee olevansa voimaantunut ja paremmassa asemassa, kun se voi auttaa toisia ihmisiä. Ego työntää tietojaan ja mielipiteitään toisille ja saa tästä tyydytystä. Toisaalta ego myös etsii vastauksia ulkopuoleltaan ja haluaa löytää jonkun antamaan neuvon tai ratkaisun tiettyyn ongelmaan. Ego vertailee itseään jatkuvasti toisiin. Tämä on hyvin yleistä myös henkisessä yhteisössä. "Miksi minun matkani on erilainen kuin toisten kokemukset? Miksi toiset ihmiset matkustavat astraalitasolla tai saavat näkyjä ja minä en? Onko minussa jokin vikana?"

Sielu tietää, että ihmiset haluavat neuvoja tai hakeutuvat luoksemme, kun ovat valmiita. Ei ole tarvetta puskea mitään. Sielu vain luottaa. Sielu ei vertaa, vaan arvostaa yksilömatkaamme osana kokonaisuutta. Sielu tietää, että erilaisuus on välttämätöntä ykseyden harmonialle ja jokaisella meistä on jokin erityislahja ja –taito, joka hyödyttää ihmisyhteisöä.

Kirjoittanut Vera Ingeborg thewakeupexperience.eu Suomentanut Pirjo Laine

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...