Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.2.2017

Toinen mahdollisuus

Uskotko sattumiin?

En minäkään, mutta yhteensattumiin sen sijaan kyllä.

Niistähän meillä kaikilla on varmasti kokemuksia. Hääräät jonkin asian kimpussa ja sitten huomaat yhden, ja toisen, jopa monen muun tekevän ihan samaa.

Nyt olen jo useampana aamuna herännyt ihmeelliseen voiman tunteeseen ja varmaan ajatukseen, mitä päivän aikana tulen tekemään. Ne ovat kuitenkin olleet vain ajatuksia, eivätkä vielä kertaakaan toteutuneet.

Viimeksi kerroin meneillään olevasta ajan laadusta ja kuinka se näyttäytyy omassa elämässäni. Kerroin tarpeesta uskaltaa tehdä muutoksia todellisen oman sisäisen tiedon mukaisesti. Sisäinen tieto toteutuu itse elämässä, ei haaveissa tai toiveissa. Päivistä on tullut ihan erilaisia, kuin mitä aamulla olin odottanut.

Vaimoni oli tilannut Brendon Burchardin kirjan ’Life’s Golden Ticket – A story About second Chance’. Kirja saapui lauantaina ( kyllä, täällä kannetaan postia lauantainakin ) ja nyt se on jo minulla lukusessa. Vaimo ei sitä malttanut laskea käsistään, enkä nyt minäkään.

Arvaat varmaankin, mistä kirjassa kerrotaan. Kyllä, uskalluksesta tehdä muutoksia todellisen sisäisen tiedon mukaisesti! Kirja on vahvistus voiman tunteelle sisälläni. Tunnen tekeväni juuri sitä, mitä kuuluukin, vaikka mitään valmista ei näytä syntyvän tässä näkyvässä maailmassa.

Ihmiset kertovat usein vakavien onnettomuuksien jälkeen, että heidän elämänsä on muuttunut, he näkevät asioita uudessa valossa, he ovat saaneet toisen mahdollisuuden. Näin oli Burchardinkin laita. Selvittyään vakavasta auto-onnettomuudesta hän sai elämässään toisen mahdollisuuden, jonka seurauksena on syntynyt tämä kirja ja monta muutakin sekä löytynyt se suunta, jota hän haluaa seurata.

Itse koen niin, että elämä tarjoaa meille näitä toisia mahdollisuuksia kaiken aikaa. Usein me vain olemme niin kuuroja ja sokeita, omien pelkojemme vankeja, ettemme huomaa niitä ennen kuin vasta todella tiukan paikan tullessa tai oikeastaan tiukasta paikasta selvittyämme. Tiukka paikka synnyttää sen toisen mahdollisuuden.

Itsensä tunteminen ja oman sisäisen tiedon kuunteleminen ei ole ihan itsestään selvyys, ainakaan suurimmalle osalle meistä. Mutta sitä voi onneksi opetella. Eikä mestariksi synnytä, täytyy tehdä töitä ja harjoitella, harjoitella, harjoitella.

Astrologisen kartan viestien oivaltamien on kuin toisen mahdollisuuden saaminen.

Mutta jos joku kuvittelee, että itse hallitsisin oman karttani täydellisesti, osaisin käyttää kaikkia vahvuuksiani ja olisin kääntänyt kaikki haasteeni voimaksi, niin valitettavasti on erehtynyt. Tiedän kyllä jotain ja hallitsen jotain, mutta paljon on vielä oivallettavaa. Ja aina kun oivallan, on kuin saisin toisen mahdollisuuden. Jokainen uusi päivä on toinen mahdollisuus. Kuin uusi golf kierros.

Kiitän Elämää astrologiasta, tästä kirjasta, näistä mahdollisuuksista ja siitä, että Sinä luet tätä blogia! Kiitos!

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...