Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.2.2017

Egon 3. ansa Perimmäinen syy

Olen itsekin kokenut palaamisen edellisiin elämiin regression (kevyt, menneisyyteen palauttava hypnoosi) välityksellä. Sieltä löytyi hurjia tapahtumia, jotka koin omassa kehossani ja mielessäni erittäin toden tuntuisina ja konkreettisina. Yhdessä istunnossa palasin noin viiteen edelliseen elämääni ja viimeinen kokemus oli niin pelottava, että regressioterapeutin oli pakko keskeyttää istunto. En hakenut vastausta mihinkään, vaan otin regression ihan uteliaisuudesta. Se auttoi ymmärtämään omia tunteitani ja käyttäytymistäni sekä vapautumaan syyllisyydentunteesta. Muuten olen kyllä ollut kova syyllisten etsijä ja Rapuna kova syyllisen rankaisija. Nyt hävettää, vaikka vielä jatkossakin tulen varmasti muutaman kerran tähän ansaan heikkona hetkenä putoamaan.

En kuitenkaan kokenyt löytäneeni regressiosta perimmäistä syytä, vaan pikemminkin tajusin, että sellainen ei tosiaan ole löydettävissä mahdollisesti tuhansien elämien takaa. Myös astrologia on oppi elämän jatkuvuudesta ja esimerkiksi Sisäinen Soturi käsittelee kartan kuvioita edellisten elämien näkökulmasta. Tulkinnassa en pyri antamaan kenellekään "syyllistä", vaan oivalluksen tietyistä asioista, joissa on liian vaativa itseään kohtaan. Itselleen pystyy olemaan lempeämpi, kun ymmärtää menneisyydestä juontavan taipumuksen liialliseen itsekriittisyyteen. Ego haluaa olla paras kaikessa ja vielä kuulla sen muiden suusta. Jos kuulee jotain muuta, niin sitä pitää epäonnistumisena ja alkaa etsiä syytä "epäonnistumiselle", jota ei todellisuudessa ole lainkaan olemassa.

Syyllinen löytyy yleensä ennen kuin ehtii kunnolla edes tajuamaan, mitä tapahtui. Ja ellei syytä löydy mistään lähielämästä, niin tekee mieli etsiä jostain kauempaa; syytä, sille että elämä on niin hankalaa, että elää raastavassa parisuhteessa, kamppailee lapsen kasvatuksen kanssa, nuutuu kuluttavassa työilmapiirissä jne. Syyn etsiminen on egon halu löytää selitys pelkuruudelle tilanteen ratkaisemiseksi. Syyn etsiminen on tekosyyn etsimistä sen sijaan että tarttuu toimeen ja tekee jotain juuri nyt. Milloinkaan muulloin mitään ei ole tehtävissä.

 

"3. Meidän täytyy löytää ydinsyy

Kun olemme henkisellä polulla ja tunnemme juuri kuvatut dynamiikat, seuraava egoansa on edessä. Tiedämme nyt, että ihmiset peilaavat meille omia mallejamme ja pelkojamme, Tiedämme, että meidän täytyy käsitellä ne ja muuttaa ne pelosta ehdottomaksi rakkaudeksi. Silloin ego alkaa tutkia. Se haluaa löytää tämän pelon juurisyyn löytääkseen sen, joka on vastuussa tästä kokemuksesta. Niinpä kulutamme paljon aikaa tutkimiseen ja paljon rahaa akaasisten tiedostojen selvänäköisiin tulkintoihin ja entisten elämien regressioon tai samanlaisiin asioihin, koska haluamme tietää. Siinä on egomme pelissä. Ego haluaa aina, tietää, mistä asiat tulevat. Osallistuvaa energiaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Energia ei ole kiinnostunut siitä, miten se luotiin.

Sielu tietää, että energia voidaan aina transformoida (transformaation- tai säilymisenlaki toteaa, että energia ei voi hävitä, se voi muuttaa vain taajuutta). Ja sielu tietää, että voimme transformoida minkä tahansa pelkomallin rakkaudeksi reagoimalla kokemukseen korkealla taajuudella – kiitollisuus, anteeksianto, myötätunto tai leikkisyys/huumori. Sielu tietää, ettei meidän tarvitse käyttää energiaa menneisyyden tutkimiseen. Sielu ottaa vain vastaan ja sallii tunteen kulkea järjestelmämme läpi, jotta voi vapautua siitä ja päästää irti kiitollisena."

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu Suomentanut Pirjo Laine

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...