Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.2.2017

LOPPUKUU KYSYY KANTTIA - ELLEN TIETÄISI, OLISIN PULASSA


Astrologiaa aktiivisesti harrastavat tietävät, että seuraavat kaksi kuukautta ovat parantumisen ja paranemisen aikaa sekä henkisesti että fyysisesti. Parantuakseen ja parannusta etsiäkseen on hyväksyttävä olevansa sairas, tai muuten elävänsä voimia liikaa kuluttavassa tilanteessa.


Kivun tiedostaminen

Kun itse törmäsin täysin sattumalta astrologiaan noin 29 vuotta sitten, oli Saturnus täsmälleen samassa paikassa kuin se on tällä hetkellä. En silloin ymmärtänyt, että elämäni oli sairasta, vaikka olin juuri ollut kaksi päivää kovien kipujen vuoksi sairaalassa sydänkohtausepäilyksen takia tarkkailtavana. Vasta kun astrologiaa harrastava ystäväni katsoi pyytämättä karttaani ja kertoi, millaisessa risteyksessä olin kotielämäni ja työtehtävieni kanssa, ymmärsin lohduttomalta vaikuttavan tilanteeni ja miksi voimani ja elämäniloni olivat täysin kateissa. Saturnus oli puhunut.

UGH!


Paranemisprosessi

Jossain syvällä sisimmässäni olin jo useamman kuukauden kärsinyt kasvavasta ahdistuksesta, jolle sain täysin loogiselta kuulostavan selityksen. Tieto oli niin helpottava, että aivan tuossa samassa hetkessä rakastuin astrologiaan ja päätin, että minusta tulee astrologi. Puoli vuotta myöhemmin olin irtisanoutunut hyvin palkatusta ammatista vakuutusyhtiössä, myynyt juuri ostamani rivitaloasunnon ja aloittanut vyöhyketerapiaopinnot uuden ammatin toivossa. Vaikka muutoksen tekeminen tuntui ajoittain helvetin esikartanolta, en halua edes ajatella, mihin olisin päätynyt ilman ystäväni antamaa astrologista oivallusta.


Vapaudelle ei ole hintaa

Astrologia ei tehnyt silloin elämästäni ulkoisesti helpompaa, mutta se vapautti minut epätyydyttävästä henkisestä tilasta taistelemassa paikastani oravanpyörän kiihtyvillä rattailla.

Muistan täysin kirkkaasti sen päivän, kun lopulta uskalsin irtisanoa itseni. Olin niin ONNELLINEN!

Leijuin Nokian kaduilla ja tiesin, että tästä alkaa uusi ja parempi elämä.

Matka tuosta hetkestä tähän päivään on ollut haasteellinen, mutta samalla uskomattoman antoisa. Ilman planeettojen ohjausta kokisin olevani tuuliajolla monien tärkeiden päätösten kanssa.Sama uudelleen? Kyllä kiitos!


Tuosta ratkaisevasta astrologisesta tulkinnasta on kulunut nyt 29 vuotta ja olen jälleen samassa tilanteessa, mutta ilman ahdistusta tai pelkoa. Nyt odotan innolla kaikkea sitä, mikä on tällä kertaa muuttumassa. Ajoittainen ahdistus on nyt hyvä ystäväni, jonka ohjauksessa kirjoitan tätäkin artikkelia. Astrologiaa en ole jättämässä, mutta jotain sen tekemisessä, ja silloin myös Astron sivustolla, tulee muuttumaan valoisammaksi, kirkkaammaksi ja onnellisemmaksi.

Minun missioni on tarjota sama vapauttavien oivallusten mahdollisuus jokaiselle, joka etsii uutta, täydempää ja terveempää elämää. Tämä on astrologisesti hyvä hetki kohdata omia kipupisteitä ja aloittaa paraneminen. Astrokalenteri tarjoaa tällaisia avaavia oivalluksia jokaiselle sitä seuraavalle, kuten nyt minulle.

 

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...