Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.2.2017

Egon ansassa

Törmäsin hyvän ystäväni välityksellä mielenkiintoiseen artikkeliin, jonka haluan jakaa kanssasi lähipäivien aikana. Kysymyksessä on haasteellinen itsensä tarkasteleminen seitsemästä eri lähtökohdasta käsin. Minulle nämä vanhat totuudet avautuivat uudella tavalla tämän artikkelisarjan myötä. Tänään jaan artikkelin esipuheen ja huomenna sitten jatketaan ensimmäisellä ansalla ja ansasta vapautumisen keinoilla. Jo tämä pieni esipuhe herätti mielenkiintoni tutustua asiaan tarkemmin. Toivotan Sinut tervetulleeksi itsemme ja egomme paljastamisen antoisalle retkelle.

"Henkilökohtaisessa kasvussa ja henkisessä heräämisessä tutustumme enemmin tai myöhemmin egoon tietoisesti – siihen osaamme joka on ollut ohjelmoitu tiettyihin uskomusjärjestelmiin, käyttäytymismalleihin ja tiettyyn moraaliin, siis ajattelutapaamme. Ollessamme unessa uskomme tämän olevan totta emmekä voi nähdä mitään muuta tapaa. Kun alamme hitaasti herätä, oivallamme, että se minkä uskomme todeksi, ei ole lainkaan totta.

Yksi asia on taattu: ego toimii aina puutteesta ja pelosta. Vaikkei se ehkä ole aivan selvää ensivilkaisulla, egolta puuttuu aina jotain ja se haluaa tuntea täyttymystä. Kaipauksen ja puutteen aiheuttaa tyhjiö sisällämme – itserakkauden puute. Ego on aina selviytymismoodissa, vaikkemme ole elämässä useimmiten vaarassa. Se on osamme, joka saa meidät haluamaan taistella tai juosta karkuun, kun kohtaamme ristiriitoja tai haastavia tilanteita. Ja käyttäytyy, ikään kuin olisi tosi nokkela – oivaltamatta, että se on itse asiassa suurin este tuon sisäisen tyhjiön täyttymiselle. Egoa ei koskaan keksitty tekemään meistä onnellista – se keksittiin suojelemaan meitä ja pitämään turvassa.

Vasta sitten kun ego on transformoitu täysin vapaaksi hengeksi ja sydän on ohjaksissa, meistä tuntuu kokonaiselta, onnelliselta ja ehjältä. Emme kaipaa ketään tai mitään, tunnemme olevamme kotona kaikkialla, minne menemme, elämme täysin tässä hetkessä ja otamme elämän sellaisena, kuin se tulee. Olemme luopuneet kaikesta tarpeesta kontrolloida mitään. Elämme ja teemme kaikkea suurella innostuksella, odottamatta tiettyä lopputulosta. Luotamme vain universaaliin virtaan tietäen, että kaikki tapahtuu meillä täydellisesti."

 

Artikkelisarjan kirjoittaja on    Vera Ingeborg thewakeupexperience.eu Suomentanut Pirjo Laine   ( Löytyy sivustolta www.adonai.fi )

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...