Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.1.2017

HELMIKUU ON TÄYNNÄ TOIMINTAA

Jos tammikuu oli poikkeuksellisen sujuva astrologisten kuvioiden perusteella, niin helmikuussa saattaa tilanne muuttua etenkin kuun loppua lähestyttäessä. Omat energiatasot heilahtelevat täydestä powerista istualleen nukahtamiseen kellonajasta riippumatta. Mitään haittaa näistä vaihteluista ei ainakaan minulle ole ollut yhtä surkeaa golf-kierrosta lukuun ottamatta ja niitähän nyt kumminkin aina mahtuu joukkoon, joten sitä ei kai lasketa. Asiaa on varmasti auttanut se, että olen levännyt tai ainakin helpottanut tahtia rajusti väsymyksen yllättäessä.

Tätä tietynlaista intervallielämää suosittelen myös Sinulle helmikuun aikana. Spurtit saattavat syödä voimia uskomattoman paljon, vaikka olet intoa piukassa hommaa tekemässä. Levon tarve voi siis olla selkeä positiivinen merkki siitä, että olet tehnyt kovan työn ja ansainnut aikasi palautumiselle. Minun energiani on viimeisten viikkojen aikana virrannut vuolaasti numerologian laariin. Nyt sitten uskallan ottaa muutaman päivän tai ehkä koko loppuviikon löysin rantein. Numerologiset tulkinnat syntymäajasta ja nimestä ovat ihan tuossa tuokiossa luettavissa Astrokalenterista, sikäli kun sellaisen on itselleen tilannut.

Tuntuu todella hienolta saada jotain valmiiksi ja hienolta tuntuu päästä sitä tavalla tai toisella juhlimaan. Muista Sinäkin juhlia saavutuksiasi, joita riittää jokaiselle päivälle. Turhaa päivää ei ole kenenkään elämässä. Joskus tehdään enemmän, joskus vähemmän ja välillä huilataan. Kaikki yhtä tärkeitä osasia elämämme palapelissä. Oman horoskooppimerkkisi kuviot helmikuun haltuun ottamiseksi löytyvät tältä sivulta ilmaispalveluiden "Kuukausihoroskooppi" osiosta heti kuun alkaessa eli 1.2.2017

Planeetta Uutisista kerromme Arton kanssa vähän tarkemmin helmikuun astrologisista kuvioista ja tutkimme myös Trumpin karttaa.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...