Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.1.2017

PARANTAMISEN JA PARANTUMISEN VIIKKO


Toisinaan energiat virtaavat kevyesti ja saat asioita hoitumaan pienellä vaivalla tai melkein itsestään, ja sitten on aikoja, jolloin oikean rytmin ja ehkäpä myös sen oikean tekemisen löytäminen on kiven alla. Tällä viikolla Marsin yhtymä Chironille ( haavoittunut parantaja ) ja neliö Saturnukselle auttavat meitä muistamaan omat fyysiset ja henkiset rajoituksemme. Ainakin minusta itsestäni tuntuu jo siltä, että asiat ja tekeminen täytyy ottaa todella rauhallisesti. Lisäksi aion todella tietoisesti kiinnittää huomioni tilanteisiin ja ihmisiin, jotka saavat minut enemmän taivähemmän ärsyyntymään. Niissä piilee parantumiseni avain, ne ohjaavat minua alitajuisten pelkojeni äärelle.

Tunnista kehosi viestit

Jokainen tunnistaa tämän viikon aikana omat varoituksina toimivat oireensa, mutta vain harva pystyy löytämään syyt oireiden takana. Ihminen on psyko-fyysinen kokonaisuus. Kätketyillä tunteilla on taipumus ilmetä kehollisina vaivoina. On toki tärkeätä tarvittaessa rauhoittaa tahtia tai jättää asioita tekemättä, mutta vielä tärkeämpää on löytää ne vaivoja aiheuttavat tunnepatoutumat.

Mikä voisi olla terveyttäsi tärkeämpää?

Kun tietoisesti keskityt kuuntelemaan jaksamistasi, erilaisia fyysisiä oireita esimerkiksi niskassa, selässä ja hartioissa, maltat jättää joitakin ”pakollisia” asioita tekemättä tai lykkäät niitä rauhallisin mielin tuonnemmaksi. Mikään tekeminen tai päämäärä ei ole niin tärkeä, että sen vuoksi kannattaisi uhrata oma terveys. Kun yhtä tietoisesti keskityt kuuntelemaan tunteidesi viestejä, voit saada kiinni niistä itseltäsi piilottamista peloista, jotka ohjaavat toimintaasi kunnioittamatta henkistä tai fyysistä hyvinvointiasi.

Sinä olet parantaja

Edessämme on siis itsensä parantamisen jakso, joka tarjoaa parhaat avaimet hyvään, terveelliseen ja mielekkääseen elämään. Onhan toki haasteellista ottaa vastuu täysin omille hartioille, mutta
kukaan muu ei tule Sinulle oireiden syykartoitusta tekemään. Esoteerisena oppina astrologia antaa Sinulle tiedon ajan laadusta, jotta saisit mahdollisuuden tunnistaa oman tilanteesi ja voisit halutessasi tehdä todella paljon itsesi hyväksi.

VIIKON TARJOUS: Sisäinen Soturi 24,90€ ( Norm. 39,90€ )      Sisäinen Soturi (tarjoussivulle tästä)

Sisäinen Soturi -tulkinta on ymmärryksen ja rakkauden sanoma Sinulta Sinulle. Jotta voisit rakastaa lähimmäistäsi niin kuin itseäsi, olet velvoitettu hoitamaan/rakastamaan ensin itseäsi.
Sisäinen Soturi on taisteluopas itsesi rakastamisen ja itsestäsi huolehtimisen jalossa taidossa. Se auttaa sinua avaamaan solmujasi ja hyväksymään itsesi TÄYDELLISENÄ kaikissa tilanteissa ja
kaikkien kanssa.


Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...