Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.1.2017

TÄYSIKUU JA SUURI RISTI 12.1.2017

Tänään Kuu esittäytyy täynnä itseään ja ehkäpä täydempänä kuin aikoihin. Tällä kertaa Kuu on täydenkuun hetkellä oppositiossa Pluton ja Auringon yhtymään sekä neliössä Jupiterin ja Uranuksen oppositioon. Tulipa melkoinen aspektihirviö, mutta älä välitä siitä. Astrologisesti tässä täydenkuun hetkessä piilee hurja ja ehdoton energia, jota on syytä lähteä kesyttämään välittömästi tätä lukiessasi. Itselläni tämä tuntuu jännittyneenä ja hermostuneena olotilana, joka ei anna hetken rauhaa. Ikäänkuin olisi sisäinen kiire jonnekin, eikä mitään mahdollisuutta keskittyä mihinkään tekemiseen kunnolla. Nälkäkin on, mutta ei muka millään ehdi käydä edes syömässä. Jotain tärkeää saattaa mennä sivu suun. Pitäisi vain olla koko ajan valmiina johonkin.

Suuren Ristin kesyttäminen on yksinkertaisesti rauhoittumista ja päivän jakamista tietoisesti selkeisiin aktiivisiin jaksoihin ja taukoihin, joiden aikana voi keittää kahvit/teet tai käydä syömässä. Alitajunta pyrkii puskemaan pihalle ja työn alle jotain sellaista, jolla on suuri vaikutus tulevaisuutesi kannalta. En kuitenkaan pysty tiedostamaan, mitä se lopulta on. Älkäämme siis edes yrittäkö löytää aarretta ilman karttaa. Kartta on piilotettu elämämme sykkeeseen, joka on selkeää aaltoliikettä. Pelkällä hosumisella ei pitkälle pötkitä. Joku tekeminen kutsuu enemmän kuin mikään muu ja siihen kun malttaa keskittyä hetken aikaa täysipainoisesti, niin on varmasti oikealla reitillä. Tuon neuvon seuraaminen toimii ainakin minulla ja uskon, että Sinullakin.

Kun yksi juttu on valmiina, voit levähtää hetken ja siirtyä sitten seuraavaan. Yhtään pidemmälle ei kannata luoda aikataulua tai tiukkaa päämäärää, sillä tunteiden ohjaus on vahvaa ja useimmiten täysin arvaamatonta. Kokeillaan yhdessä seurata fiiliksiä rauhallisesti ja hosumatta. Hoida Sinä sinun juttusi ja anna muiden hoitaa omansa, vaikka joutuisit puolustamaan reviiriäsi hyvinkin tiukasti. Kaikkein kurjimmalta tällaisena aikana tuntuu joutua kenenkään toisen ohjattavaksi. Se nostaa aggressiot äkkiä ihan huippulukemiin ja se ei ole kenellekään miellyttävä olotila.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...