Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.1.2017

Aina ei voi epäonnistua eli kyllä se videokin vielä tehdään

Tämä sanonta on painunut syvälle tajuntaan Palmisen Sepon samannimisestä kirjasta, missä hän kertoo omaa blogihistoriaansa ja näyttää kuinka armotonta kanssapelaajien kritiikki voi joskus olla. Kanssahäpeän puna nousi väkisin poskille kommentteja lukiessa. Suurella innolla ja vimmalla käynnistynyt oma videoprojektimme kyntää syvällä savisessa pellossa, eikä mitään katsottavaa ole tosiaan ilmestynyt minnekään. Kaimani sentään pisti tuulemaan ja tuulettikin heti oikein kunnolla ja rohkeasti. Meikäläisen kipsi ei rapise ihan helposti jos rapisee ollenkaan. Mutta kipsissä tai ei niin hauskaa pidetään täällä sateen keskellä. Kyllä tuo video hommakin vielä käyntiin kiepsahtaa. Odota vain.

MUISTUTUS Nyt on hauskan pitämisen viikko menossa. Siitä tosin sain jo tulenpalavaa palautetta täyden sekasorron keskellä taistelevalta lukijalta, joka oli päättänyt heittäytyä aivan päinvastaisiin tunnelmiin. Siihen ei voi muuta kuin toivottaa onnistunutta viikkoa kaikesta huolimatta. Kurjuuden maksimointi on ollut joskus omassakin ohjelmassa joten mikä minä olen ketään siitä kieltämään. Antaa palaa vain!

Poikkeus vahvistaa säännön ja tämä on suurimmalle osalle ihmisistä upea viikko ja vielä upeampi meille aktiivisille astrologian harrastajille, jotka muistutamme toinen toisiamme siitä, että kun nyt osaat pitää hauskaa ja nauttia elämästäsi, niin seuraava vuosi menee pitkälle samalla kaavalla. Tämän ole tainnut sanoa jo aikaisemmin, mutta kertaus on varmasti paikallaan. Itse luen nyt tarkasti nuo Venuksen tekstit Astrokalenteristani ja kyllä nekin auttavat muistamaan, mistä tässä viikossa oikein on kysymys.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Kommentit

- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}

Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...